Хіти тижня. "Турецкий поток" построен. Теперь Эрдоган взял Путина за трубы", - соцмережі

В Києві Реджеп Ердоган публічно підтримав незалежність України і її територіальну цілісність, відмовившись визнавати Крим російським.

Реджеп Ердоган. Фото: РБК.

Візит до Києва турецького лідера Реджепа Ердогана став дуже болючим для Москви. З такою заявою виступив впливовий російський Telegram-канал "СерпомПо", передають Патріоти України.

Він звернув увагу на те, як Ердоган в Києві публічно виступив з привітанням "Слава Україні!", на яке у Москви своєрідна «алергія». Ресурс констатував, що Кремль втратив майже всіх своїх союзників. "Пора вводить новый тип союзнических отношений с Путиным – "эрдогановский" или "лукашенковский". Это когда союзнички с тобой обнимаются, а чуть отвернулся – удар в спину. Или пониже спины", - написали в "СерпомПо".

Telegram-канал також звернув увагу на те, що в Києві Ердоган публічно підтримав незалежність України і її територіальну цілісність, відмовившись визнавати Крим російським. І у Москви немає ніяких можливостей вплинути на позицію турецького лідера з даного питання. "Кончено. "Турецкий поток" построен. Теперь Эрдоган взял Путина за трубы. И многое может себе позволить. В том числе "Слава Украине!" А вы там утирайтесь, кремлевские чудаки", - зазначив ресурс.

Інцидент, на його думку, вказує на неспроможність зовнішньої політики Росії. Так, Туреччина завдяки своїй гнучкості примудряється підтримувати хороші відносини і з Москвою, і з Києвом і навіть з Вашингтоном. "Это называется – дипломатия. Теперь выпускайте на подиум Захарову. Дайте ей в одну руку трезуб, в другую – полумесяц. Пусть станцует", - констатував "СерпомПо".

"Відстежуємо та б'ємо": Сирський опублікував кадри авіаударів по місцях зосередження військових РФ (відео)

понеділок, 29 квітень 2024, 0:55

Українські військові завдали ударів по місцях зосередження російських солдатів у Донецькій та Запорізькій областях. Про враження цілей у двох регіонах у неділю, 28 квітня, повідомив головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський. "Відстежуємо та б'ємо. Сього...

Українські військові встановили контроль над островом Нестрига під Херсоном, - Сирський

неділя, 28 квітень 2024, 23:16

Українські військові встановили контроль над островом Нестрига в Херсонській області. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на заяву головнокомандувача ЗСУ Олександра Сирського у Telegram-каналі. За словами головкома, російські війська прод...