Хіти тижня. ​"Тут все недовольны. Живется ужасно": Мешканка Ялти в прямому ефірі розповіла правду, яка не сподобалась ведучим (відео)

Мешканка анексованої Ялти Дарина додзвонилася в ефір російської радіостанції "Ехо Москви". Ведучі не знали, куди подітися через її розповіді. Відео опублікував в Telegram відомий блогер під ніком Vitauskas, передають Патріоти України.

"Живется просто ужасно, ребята. И мы ничего с этим не можем сделать… Разворовывается все. Цены выше, чем у вас", - поскаржилась кримчанка. Вона уточнила, що російські постачальники використовують півострів, щоб збути "неліквідний товар" за величезні гроші.

"Тут все недовольны. Я не знаю ни одного человека, который мог бы сказать: "О! Я доволен", - запевнила жінка. Розповіла вона і про російський "референдумі" 2014 року. Жінка запевняє, що реальність разюче відрізнялася від картинки росЗМІ. За її даними, голосувало набагато менше людей.

"Было бы лучше, если бы была здесь Украина. 90% жителей тут украинцы. Мы до сих пор разговариваем на украинском между собой. Слова проскальзывают", - розповіла кримчанка.

Боєприпаси для артилерії теж будуть: Бельгія надасть Україні великий пакет військової допомоги

вівторок, 19 березень 2024, 11:44

Бельгія планує передати Україні пакет військової допомоги на суму 450 мільйонів доларів. До нього увійдуть близько трьох сотень бойових броньованих машин LMV й три мінні тральники. Про це пишуть видання Belga та Shephard Media, посилаючись на слова мін...

Мінус один: Нацгвардійці влучним ударом знищили російський комплекс спостереження "Муром" (відео)

вівторок, 19 березень 2024, 10:55

Бійці Національної гвардії України знищили російський комплекс дальнього відеотепловізійного спостереження "Муром", передають Патріоти України. "Якісна робота з виявлення і ураження від аеророзвідників 11 бригади імені Михайла Грушевського. Знищено ще ...