Хіти тижня. Тищенко кусав Киву: У Раді побилися через жарти про розстріл ОПЗЖ (фото, відео)

У Верховній Раді 17 червня сталася перша бійка в цьому скликанні. Нардепи масово зчепилися через те, що голова комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики Микита Потураєв сказав, що повсталий народ розстріляє "Опозиційну партію - за життя". Це можна побачити на відео-трансляції засідання Ради на YouTube, повідомляють Патріоти України.

"Тут нас запитали, коли закінчиться епоха бідності? Тоді, коли закінчиться епоха брехні. А закінчиться вона, коли повсталий народ витягне цю фракцію, сукупний стан якої можна порівняти з річним бюджетом України, і розстріляє. На жаль ми демократична країна і ми повинні йти повільно, і знищувати вас політично", - заявив з трибуни голова Комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики Микита Потураєв.

Слова нардепа від" Слуги народу" Потураєва викликали бурю обурення з боку депутатів. Першим вибіг на трибуну Ілля Кива. Далі почалася штовханина, яка переросла в бійку.

Засвітився тут і скандальний Микола Тищенко. Він вчепився зубами в сорочку Іллі Киви. А представник фракції" Європейська Солідарність" Олексій Гончаренко із задоволенням знімав сутичку нардепів на камеру мобільного телефону. У підсумку Потураєв вибачився за свої слова, а спікер Дмитро Разумков оголосив перерву в засіданні.

Під час боїв за Київ зливала ворогу геолокації ЗСУ: СБУ затримала місцеву жительку

середа, 8 травень 2024, 17:47

Служба безпеки України затримала місцеву жительку Київщини, яка під час боїв за столицю передавала ворогу геолокації оборонних пунктів українських Збройних сил Про це повідомляє СБУ. Відповідно до інформації слідства, жінка була в складі агентурного ап...

Треба закрити небо: Пісторіус попросив Швейцарію передати Україні Patriot

середа, 8 травень 2024, 17:44

Німеччина виступила з ініціативою щодо зміцнення протиповітряної оборони України. Так, нещодавно міністр оборони Німеччини Борис Пісторіус попросив свою швейцарську колегу Віолу Амхерд поставити Києву систему Patriot. Однак переговори явно не привели н...