Хіти тижня. ​"У 17 разів швидше, у Китаю і РФ немає шансів": Трамп оголосив про створення Сполученими Штатами супер-ракети

Розробки інноваційного озброєння, ймовірно, практично завершені. Презентуючи прапор нових космічних сил ЗС США в Овальному кабінеті в п'ятницю, 15 травня, президент Дональд Трамп заявив про створення "супер-ракети", повідомляють Патріоти України з посиланням ная The Guardian.

Американський лідер запевнив, що ракета, над створенням якої працювали кращі уми Америки, дозволить країні випередити військових конкурентів Китай і Російську Федерацію.

"У нас немає вибору, ми повинні робити це з ворогами, які у нас є. У нас є як я її називаю" супер-пупер ракета" і одного разу вночі я чув, що вона в 17 разів швидше, ніж те, що зараз є у них (РФ та КНР - ред.) ", - сказав американський лідер.

Глава Пентагону, який стояв поруч, підтвердив слова Трампа фразою: "Саме так". Трамп підкреслив, що сьогодні Сполучені Штати володіють найшвидшою ракетою в світі.

"У Росії є (ракета - ред.) В 5 разів (швидше - ред.), У Китаю - в 5 або 6 разів, у нас - в 17 разів. І вона вже є", - заявив президент Америки, маючи на увазі, що нові ракети двох суперників наразі перебувають ще на стадії розробки.

Нещодавно президент Росії Володимир Путін дійсно оголосив про створення гіперзвукової ядерної ракети, тобто, тієї, яка летить зі швидкістю, котра в п'ять разів перевищує швидкість звуку (767 миль на годину) або вище. Говорив Путін і про те, що його ракета "Авангард" може "рухатися зі швидкістю, яка в 20 разів перевищує швидкість звуку, як" метеорит "або" вогняна куля "." Жодна країна не володіє гіперзвуковим зброєю, не кажучи вже про гіперзвуковому зброю континентального радіусу дії. Але вони намагаються нас наздогнати ", - запевняв Путін військове керівництво Росії наприкінці 2019 року.

"Для російської пропаганди зʼявиться чудовий козир": Експерт пояснив, як Росія бачить майбутню війну з Альянсом

вівторок, 19 березень 2024, 0:30

Експерт з міжнародної безпеки Фонду "Демократичні ініціативи" Тарас Жовтенко вважає, що Росія може готуватись до обмеженої гібридної операції на території однієї з країн НАТО. Таку думку він висловив у етері "Еспресо", передають Патріоти України. "Ще о...

Гарно зарекомендували себе у розвідці, та патрулюванні: Бельгія надасть Україні 300 штук італійських броньованих позашляховиків LMV, - ЗМІ

вівторок, 19 березень 2024, 0:04

Бельгія готує пакет військової допомоги для України, який міститиме 300 броньованих позашляховиків LMV, повідомляє видання Shephard Media. Компанія Iveco DV представила LMV 4x4 у 2001 році, як автомобіль із високим рівнем прохідності та захисту броні. ...