Хіти тижня. У 800-тисячному Саратові не виявилось кому розганяти антиурядовий мітинг: Весь ОМОН вивезли рятувати Москву, Кремль, Ново-Огарьово, Путіна

Кремлівському диктатору не вистачає карателів

Силовий ресурс Кремля закінчується. В містах європейської Росії починає відчуватися дефіцит співробітників ОМОНу, спецпідрозділів і силовиків. Адже основні сили кинуті на великі регіональні центри, перш за все на Москву і Санкт-Петербург, зазначають Патріоти України.

В результаті навіть у великих російських містах з населенням трохи менше мільйона силовиків не залишилося. Так, в Саратові зібралося близько тисячі протестуючих громадян, і їх просто нікому розганяти. Очевидці повідомляють, що співробітників поліції і ОМОНу немає взагалі.

Російські експерти відзначають, що проблема наростаючих масових протестів росіян може стати критичною для Кремля, оскільки силовий ресурс жорстко лімітований. При цьому джерела відзначають, що силовий блок Росії прийняв рішення діяти максимально жорстко по відношенню до протестуючих, щоб залякати людей, які готові виходити в регіонах.

"При масових протестах по всій країні сил у Кремля стане не вистачати і путінський режим почне сипатися. Патрушев, Бортніков, Колокольцев, Золотов це прекрасно розуміють, тому дано наказ діяти максимально жорстко, щоб залякати людей", - зазначено в повідомленні Telegram-каналу " закулісний шептун".

"У Саратові дві тисячі людей і жодного поліцейського. Ніяких перешкод. По всьому місту розвішані гучномовці, за якими нагадують про відповідальність за порушення громадського порядку", - повідомляють російські ЗМІ про ситуацію на Поволжі.

F-16 можуть з'явитись в українському небі вже наступного тижня: У Повітряних Силах ЗСУ зробили інтригуючу заяву

четвер, 2 травень 2024, 1:45

Наразі закінчуються останні приготування інфраструктури та заходів захисту дислокацій дорогоцінних для України літаків від повітряних ударів ворога. У Повітряних силах ЗСУ озвучили орієнтир, коли в Україні почнуть "працювати" західні винищувачі F-16 - ...

"Вони просто черв'яки на нашому тілі": Депутат "Єдиної Росії" обізвала безробітних росіян

середа, 1 травень 2024, 23:43

Депутат від партії "Единая Россия" Катерина Собканюк заявила, що безробітні росіяни є "черв'яками". Також вона запропонувала створити в Росії "трудові табори", передають Патріоти України. "Сьогодні в будівельній галузі близько 30% незаповнених місць, в...