Хіти тижня. У Авакова не вистачає поліцейських: У Києві "зайвий" пасажир викинув водія, котрий заважав зайти в автобус (відео 16+)

Водії погрожує штраф у 18 000 за "зайця", а порушнику статті за хулінанку та порушення карантину

У п'ятницю, 20 березня, в Києві пасажир здійснив насильницькі дії над водієм автобусу за те, що він не дозволив зайти 21-м в салон, як того вимагають правила карантину через коронавірус, зазначають Патріоти України. Відповідне відео публікують в Telegram-каналі "Klymenko Time".

На кадрах чути нецензурну лайку пасажира, який пропонує водієві вийти з автобуса, оскільки він, як запевняє скандаліст, зайвий. У Нацполіції попросту не вистачає сил, щоб виставити по посту на кожній зупинці громадського транспорту, щоб уникнути таких інцидентів. Силову боротьбу з порушниками режиму "делеговано" на водіїв та кондукторів. Адже саме їх каратимуть багатотисячними штрафами за зайвих у салоні.

Обережно! Ненормативна лексика!


У окупантів проблеми: Російська перевага у війні проти України зменшується, - FT

субота, 27 квітень 2024, 4:15

Завдяки американській допомозі Україна може виявити недоліки, притаманні армії РФ, яка намагається знищити Україну за допомогою неякісних боєприпасів і великої, але погано навченої армії. Про це пише Financial Times, передають Патріоти України. «Допом...

"Ворог не припиняє спроб": У ДПСУ повідомили, де фіксують найбільше російських ДРГ

субота, 27 квітень 2024, 3:25

Наразі найбільша кількість спроб прориву російських диверсійно-розвідувальних груп фіксують у Сумській області. Днями прикордонники знову зафіксували таку спробу. Про це повідомив речник Держприкордонслужби Андрій Демченко в ефірі телеканалу "Еспресо",...