Хіти тижня. У "ДНР" наклала на себе руки відома терористка з "Сомалі"

Спочатку справу намагались представити як загибель при евакуації поранених окупантів, але пізніше стало відомо, що сепаратистка наклала на себе руки.

38-річна Ольга Ярославцева значилась медсестрою в незаконному збройному бандформуванні "Сомалі". Офіційно заміжньою не була, у покійної, судячи з повідомлень в сепаратистських пабліках, залишилося троє дітей, зазначають Патріоти України.

Про смерть "сомалійки", що входила до близького кола ліквідованого терориста Михайла Толстих ( "Гіві"), повідомив у своєму Telegram-каналі офіцер ЗСУ, полковник Анатолій Штефан (Штірліц).
"Попередньо суїцид", - написав захисник України. Пособниця окупантів внесена в базу даних сайту "Миротворець".
Ярославцева наче мала романтичні стосунки з якимось "гібридом" Гасановим. У пабліках сепаратистів спочатку писали, що нібито Ярославцева померла "при виконанні" і загинула від вибуху на поле бою, коли виносила поранених гібридів "ДНР". Однак були й такі повідомлення, що підтверджували, що Ярославцева померла не на "бойовому завданні".
"Не пишите, пожалуйста, непроверенную информацию. Оля действительно воевала, была медиком в "Сомали" и других подразделениях. Она была очень хорошим человеком и погибла, но не на боевых. Подробности только для близких", - написала в соцмережі подруга Ярославцева, натякаючи на те, що причиною самогубства сепаратистки стали особисті мотиви. Одні джерела пишуть, що Ярославцева повісилася, інші - застрелилася.

У ворога за добу значно поменшало автотранспорту: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 20 квітня

субота, 20 квітень 2024, 9:15

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 20.04.24 орієнтовно склали:

"Власне, ми бачили це": Експерт оцінив, коли окупанти можуть влаштувати новий наступ на Україну

субота, 20 квітень 2024, 8:57

Російська окупаційна армія найближчими місяцями намагатиметься здійснити нову хвилю наступу на Україну. До середини літа для путінських загарбників це буде єдина можлива ймовірність чогось досягти на полі бою, передають Патріоти України. У Кремлі посп...