Хіти тижня. "У душі не *буть!": Соколова накинулася на "слуг народу" через "формулу Штайнмаєра" по Донбасу

Українська журналістка Яніна Соколова жорстко рознесла народних депутатів від "Слуги народу" за їхнє абсолютне незнання того, що таке "формула Штайнмаєра", передають Патріоти України.

У своєму шоу "Вечір з Яніною Соколовою" вона показала фрагмент відео, на якому Микола Тищенко, Олександр Скічко та Олексій Мовчан не могли відповісти журналістам на жодне питання про скандальний документ. Крім того, вони намагалися уникнути розмови, скаржачись на те, що преса їх перевіряє, і постійно посилалися на президента.

Соколову глибоко обурила така некомпетентність народних обранців, і вона присоромила їх за це, нагадавши, що "формула Штайнмаєра" зараз є топовою темою для всього українського суспільства.

"Не так важливо, що в Росії думають про "формулу Штайнмаєра". Страшно, що в Україні не всі нардепи відстрілюють, що це за рівняння, хто такий Штайнмаєр і чим він відрізняється від В-4-4 в Counter Strike. Як так? Уся країна гуде про це, тисячі людей виходять на мітинги, цілодобово на всіх ТБ-ресурсах ця тема обговорюється, президент записує звернення, а депутати Верховної Ради у душі не *буть, що це!" – гнівається телеведуча.

Вона погодилася з тим, що парламентарі раніше могли не цікавитися цією темою і не знати про неї. Однак здивувалася тому, що політики досі не спромоглися вивчити таке нагальне для країни у стані війни питання.

"Ви що, у вакуумі живете, чи вам настільки пох*й?! Ви ж за це голосувати будете, визначати майбутнє країни! Ви тут боретеся із кнопокодавством, а самі – просто біологічні оболонки для натискання кнопок! Ти ж на весіллі можеш запам'ятати імена всіх зовиць, свекрухи і свояків? Ти ж мінімум три конкурси з апельсинкою знаєш! Значить, не зовсім дурень. Чи всі ці ох*єнні традиції вам у спинний мозок закачали? Так попроси цього головного магістра школи лабухів і караоке – нехай тобі видалить один тост про пташечку і встановить "формулу Штайнмаєра", – обурилася Соколова, звертаючись, ймовірно, до Скічка, який раніше працював у розважальній сфері.

"Ну а ти, кулінаре-гвинтоваре?! Ти ж там якось мохіто готуєш із секретних інгредієнтів? Тут те ж саме – тільки замість м'яти – кордон, замість рому – вибори, а замість склянки – склянка Путіна", – затролила журналістка скандального "слугу народу" Тищенка, в минулому ресторатора.

У кінці свого звернення вона звернулася особисто до президента України Володимира Зеленського, закликавши його вплинути на свою фракцію і хоч трохи просвітити її членів про те, що відбувається у країні. "Пане президенте, дайте, нарешті, у дзбан вашим міньйонам, щоб вони нарешті роздуплилися!" – жорстко резюмувала Соколова.

У Кобзона будуть гості? У Запорізькій області підірвали "депутата"-єдинороса

вівторок, 16 квітень 2024, 17:30

На тимчасово окупованій території Запорізької області підірвали "депутата"-єдинороса, передають Патріоти України. Як повідомив гауляйтер Володимир Рогов у Telegram, 16 квітня у Мелітопольському районі на Запоріжжі підірвали "депутата" Акимівської окруж...

У Брянську вночі знеструмили військові об’єкти росіян: У ГУР розкрили подробиці

вівторок, 16 квітень 2024, 17:22

У ніч на 16 квітня в російському Брянську вдалося знеструмити декілька військових та промислових обʼєктів РФ, передають Патріоти України. Деталі: Зокрема, внаслідок знищення трансформатора на електропідстанції потужністю 110 кВт без електроживлення зал...