Хіти тижня. У фракції "Слуга народу" назрівають великі розборки: Арахамія поставив ультиматум нардепам

Лідер парламентської фракції «Слуга народу» Давид Арахамія поставив ультиматум своїй політичній силі. Депутати повинні підтримати президентський законопроект про референдум, а інакше будуть виключені з фракції, повідомляють Патріоти України.
Лідер «слуг народу» поставив питання руба. «Це вододіл», - попередив він. Послання Арахамії було розіслано депутатам у внутрішньопартійну чаті. Текст послання наводить в Facebook Світлана Крюкова.

На мову ультиматумів Арахамія перейшов після того, як на зборах фракції 25 сiчня «слуги» по суті заблокували найважливіші кадрові рішення. Стало зрозуміло, що навіть після розмови з президентом депутати не хочуть робити радикальних кроків. Питання про призначення міністра енергетики і про виключення з фракції Олександра Дубинського «підвисли». Депутати відклали ухвалення остаточного рішення.

Усе працює! Telegram розблокував українських ботів після реакції Мінцифри

понеділок, 29 квітень 2024, 10:47

Адміністрація платформи Telegram, яка напередодні заблокувала офіційні українські чат-боти, що покликані боротися з російською агресією, скасувала своє рішення, передають Патріоти України. «Офіційні українські боти, що допомагали у боротьбі з агресією...

Почнуться бунти? У разі смерті Кадирова на Путіна чекає важка дилема, - The Sunday Times

понеділок, 29 квітень 2024, 10:43

Якщо інформація про смертельну хворобу лідера Чечні Рамзана Кадирова є правдою, то для президента Росії Володимира Путіна стабільність Республіки може опинитися під серйозною загрозою. Про це йдеться у статті The Sunday Times, передають Патріоти Украї...