Хіти тижня. У Харкові п'яні проросійські покидьки зруйнували монумент на честь проголошення Незалежності

Головний злочинець, котрий при моральній підтримці компанії проросійської бидлоти, скоріш за все відбудеться штрафом, котрий за нього з задоволенням сплатять "старші товариші"

Злочин стався ще на травневі свята, однак вирахувати злочинця змогли лише нещодавно. Прокуратура Харкова висунула підозру 21-річному студенту в пошкодженні монумента на честь проголошення Декларації про державний суверенітет України, зазначають Патріоти України.

За даними слідства, на початку травня п'ятикурсник одного з вишів відпочивав разом з друзями в саду Шевченка в центрі міста. Після алкогольних пиятик хлопець почав розхитувати плиту з написом "На честь самовизначення української нації". В результаті його дій пам'ятний камінь впав і розколовся на дві частини.

Знайти ймовірного зловмисника вдалося завдяки записам з камер відеоспостереження. Слідчі оголосили хлопцю підозру за статтями "хуліганство" і "умисне пошкодження об'єкта культурної спадщини".

У разі, якщо його провина буде доведена, студенту загрожує до трьох років позбавлення волі. Як стало відомо пізніше, сума збитку, завданого молодою людиною, перевищує 1300 гривень.

Втік із України ще 10 років тому: "Завгоспа" Януковича видворили з Литви

вівторок, 23 квітень 2024, 21:41

Литовська влада видворила з території країни колишнього голову Державного управління справами та одного із соратників колишнього президента України Віктора Януковича Андрія Кравця. Про це повідомляє литовське видання Delfi, передають Патріоти України. ...

Та невже?: Шойгу анонсував появу ППО "нового покоління" у Росії

вівторок, 23 квітень 2024, 21:29

Країна-агресор Росія вже у поточному році матиме на фронті перші зразки зенітної ракетної системи "нового покоління" С-500 у двох модифікаціях. Про це сказав міністр оборони РФ Сергій Шойгу у вівторок, 23 квітня, передають Патріоти України. "Цього року...