Хіти тижня. "У Кремлі чекають": На Росії попередили Україну про ймовірний удар після виборів

Після виборів президента України, Росія може вдарити з будь-якого боку.

"Удар можна чекати від куди завгодно: від політиків, на яких впливає Кремль, від спецслужб, які знаходяться в тісному контакті зі спецслужбами РФ, від армії, в якій дуже потужні російські агентурні мережі. Від телебачення, від пропагандистської кампанії, яка різними способами проникає в Україні. Пуповину треба перерізати", – заявив російський опозиційний політик Костянтин Боровий, передають Патріоти України.

На його думку, першочерговим завданням наступного президента України має стати реформування системи безпеки України починаючи від поліції, закінчуючи СБУ і армією. Росіянин відзначив, що навіть після п'яти років військової агресії з боку Росії, в українських спецслужбах залишилися люди, тісно пов'язані з РФ. "Зараз в Кремлі очікують якихось результатів, але відразу після виборів будуть і провокації, і навіть військові, можливо, провокації, але безумовно кроки будуть прийматися", – вважає Боровий.

Російський опозиціонер так само прокоментував можливість і ризики невизнання з боку Росії виборів президента в Україні. "Ризики для України зберігаються до тих пір, поки Україна це хвилює. Колись Росія приймала рішення про те, що столиця Естонії Таллінн пишеться з однією "н", а естонці просили писати з двома. Був дипломатичний конфлікт, ноти протесту писали. А потім Естонія подорослішала, повернулася до Росії спиною, і її перестало хвилювати, що там в Росії беруть", – сказав він.

"Я сподіваюся, що Україна скоро так теж зробить, і перестане цікавитися тим, що там роблять ці божевільні депутати в Держдумі", - додав росіянин.

"Ухилянтів треба брати за вухо і вести до ТЦК": Мер Конотопа записав звернення до нардепів (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:15

Поки Верховна Рада продовжує готувати законопроєкт про мобілізацію – профільному комітету залишились розглянути 5% поправок – міський голова Конотопа звернувся до народних депутатів із закликом “не гратися в політику". На цьому міський голова Конотопа ...

"Гра в хорошого поліцейського": Зеленський може ветувати закон про мобілізацію після ухвалення Радою, - політолог

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:26

Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки та оборони розглянув уже 82% усіх запропонованих депутатами поправок до проекту закону "Про мобілізацію" і найближчим часом він може бути проголосований "у тому форматі, в якому він уже підійде безпо...