Хіти тижня. У кума Путіна почалася істерика: Журналістка поставила три незручних запитання Медведчуку (відео)

Яніна Соколова зазначила, що була змушена прийти на телеканал Медведчука News One, хоча і "ненавидить ходити на чужу територію, яка пахне токсичністю".

Питання про Крим та Стуса куму Путіна не сподобалися. Фото: соцмережі.

Українська журналістка Яніна Соколова взяла інтерв'ю у голови політради партії "Опозиційна платформа – За життя" Віктора Медведчука, який є кумом президента РФ Володимира Путіна, передають Патріоти України.

Соколова розповіла, як трьома незручними питаннями вивела з себе проросійського політика. Журналістка зазначила, що була змушена прийти на телеканал Медведчука News One, хоча і "ненавидить ходити на чужу територію, яка пахне токсичністю".

"Я запитала у своїх глядачів у Facebook і Twitter, які питання б вони поставили Медведчуку. Почула тисячі питань, і з ними прийшла на ефір", – розповіла вона.

Соколова поділилася подробицями свого спілкування з Медведчуком. За її словами, політику були задані три незручних питання. "Я почала з того, що я рідко ходжу в лігво ворога, яким є ви, пан Медведчук, і ті телеканали, які належать вам – ви вороги моєї країни. Я поставила питання щодо того, чий Крим. Я поставила питання щодо спрощення системи оформлення російських паспортів жителям окупованих територій... Я запитала, чи означає це можливе повномасштабне вторгнення", – повідомила Соколова.

Третє питання, за її словами, було про українського поета-дисидента Василя Стуса, якого Медведчук в якості адвоката захищав на судовому процесі. "Я запитала, чи є якийсь твір Стуса, який може бути лейтмотивом життя Віктора Медведчука. Це викликало у нього шалений опір, у нього почала смикатися нога, він почав нервувати і просто кричати", – повідомила журналістка. Також Соколова анонсувала швидкий вихід в ефір її інтерв'ю з Медведчуком.

Джерело: Обозреватель

Путін не зупиниться: Генінспектор Бундесверу заявив, що РФ може підготуватися до нападу на НАТО через 5-8 років

субота, 20 квітень 2024, 8:30

Росія може бути готова до військового нападу на країни НАТО вже через п’ять-вісім років. Щоб бути загрозою, спочатку їй потрібно відновити свої сили, виснажені в Україні, вважає генеральний інспектор Бундесверу Карстен Бреєр, передають Патріоти Україн...

Громадяни Словаччини, після відмови уряду Фіцо підтримати ініціативу Чехії, зібрали понад 2 млн євро на снаряди для України

субота, 20 квітень 2024, 8:05

Жителі Словаччини зібрали понад два мільйони євро на купівлю снарядів для України, після того, як влада країни відмовилася підтримати ініціативу Чехії зі збору коштів та пошуку боєприпасів для Києва. Суму зібрали менш ніж за дві доби. У кампанії, яка п...