Хіти тижня. У кума Путіна великі проблеми: "ОПЗЖ" знаходиться на межі розпаду

Партія може розколотися через конфлікти між олігархами.

Російські джерела повідомляють про розпад проекту "ОПЗЖ" напередодні місцевих виборів в Україні. Про це пише російський телеграм-канал "НЕЗИГАРЬ" з посиланням відразу на кілька джерел в оточенні проросійської партії, передають Патріоти України.

"Проект" ОПЗЖ "знаходиться в процесі розпаду, про це нам повідомило кілька джерел в оточенні партії", - пишуть автори повідомлення. Telegram-канал уточнює, що розкол відбувається по лінії Медведчук-Рабинович, Льовочкін-Бойко, оскільки олігарх Дмитро Фірташ, який знаходиться в Австрії, не може брати активної участі в роботі партії. Російські джерела уточнюють, що група Льовочкіна і Бойка працює в інтересах Коломойського і ділить з ним округи на майбутніх виборах.

При цьому криза в партії настільки серйозна, що найбільш проросійське крило Медведчука і Рабиновича буде змушене створювати нову партію, оскільки розкручений бренд "оппоплатформи" доживає останні дні. "Група Медведчук-Рабинович буде поставлена перед фактом створення нової політсили з яскраво вираженим проросійським вектором, відразу після завершення місцевих виборів, які відбудуться в Україні 25 жовтня", - зазначено в повідомленні.

Очільник МЗС Кемерон оцінив ймовірність відновлення дипломатичних відносин Британії з РФ

четвер, 25 квітень 2024, 13:31

Міністр закордонних справ Британії Девід Кемерон заявив, що у відносинах між Великою Британією та Росією більше «немає шляху назад». Про це він сказав у інтерв'ю Independent, передають Патріоти України. Журналістка запитала його, чи може Британія повер...

Пекін підіграє агресору: Китай сховав у порту корабель, який доставляв зброю з КНДР до Росії, - Reuters

четвер, 25 квітень 2024, 11:30

Китай надав причал для російського вантажного судна, що знаходиться під санкціями США, причетного до постачань північнокорейської зброї до Росії, передають Патріоти України з посиланням на Reuters. Британський аналітичний центр Royal United Services I...