Хіти тижня. У Києві знов б'ють протестувальників: Після засідання суду у "справі честі Авакова" силовики жорстко карали людей, що не випускали автозак (відео 16+)

Протестувальники проводять паралелі з подіями у Мінську і часами Революції гідності

У Києві прихильники Андрія Антоненко (Ріффмастера) спробували не випустили з території суду автозак з підслідним. Очевидці подій опублікували в соцмережах фото і відео того, що відбувалося під судом. Є постраждалі в сутичках з поліцією, зазначають Патріоти України.

Андрій Антоненко був заарештований ще в 2019 році як підозрюваний в причетності до вбивства Павла Шеремета. 6 жовтня адвокати Ріффмастера намагалися оскаржити арешт в апеляції. Суд відмовив захисникам, Антоненко залишиться в СІЗО як мінімум до 23 жовтня.

Після того, як рішення суду було оголошено, під будівлею виникли сутички протестувальників з поліцією.

До суду довелося викликати швидку допомогу, оскільки кілька людей отримали травми.

суд

Відео зіткнень призводить «Громадське». Оператору вдалося зняти момент, як одного з учасників акції грубо шпурляють на асфальт.

Нагадаємо, за підозрою в причетності до вбивства Шеремета були заарештовані троє: музикант Андрій Антоненко (Ріффмастер), лікар-хірург Юлія Кузьменко та військова медсестра Яна Дугаров. Під вартою залишається тільки Антоненко, іншим пом'якшили запобіжний захід. Вирішено, що справа буде слухатися в суді присяжних.

Помічник держсекретаря США розповів, як Росія втягує Грузію у війну в Україні

неділя, 5 травень 2024, 23:52

Помічник держсекретаря США, координатор із санкційної політики Джим О'Брайєн заявив, що РФ втягує Грузію у війну проти України, маючи намір збудувати в окупованій Абхазії базу ВМФ. Про це пише "Ехо Кавказу", передають Патріоти України. "Саме Росія втяг...

Захарова пожалілася на "ворожі дії" країн Балтії та пригрозила "асиметричними заходами"

неділя, 5 травень 2024, 23:39

Представниця МЗС РФ Марія Захарова заявила, що Москва планує запровадити економічні та транзитні санкції щодо Латвії, Литви та Естонії за «ворожі дії» щодо Росії. Про це повідомляє The Moscow Times, передають Патріоти України. «На ворожі дії прибалтів ...