Хіти тижня. "У Лізи криза на всіх фронтах": Саакашвілі розірвав стосунки з молодшою на 22 роки Ясько

Голова виконкому Нацради реформ України, колишній президент Грузії Міхеїл Саакашвілі припинив любовні взаємини з народною депутаткою від фракції "Слуга народу" Єлизаветою Ясько, яка молодша за нього на 22 роки, інформують Патріоти України.

Як повідомляє наближене до Ясько джерело, це "був короткий роман", який уже закінчився. За його словами, дівчина перебуває в пригніченому стані, який погіршився зняттям її з посади голови української делегації в ПАРЄ.

"У Лізи криза на всіх фронтах. Усе насправді почалося з розладу в особистому житті. Стосунки із Саакашвілі фактично зійшли нанівець. Ресторани, вечері, сирники на сніданок – уже в минулому. Депутати, звичайно, між собою все це обговорюють, оскільки від початку їхніх взаємин усі тільки посміхалися і гадали, як довго вони будуть разом. А вийшло, що всі тільки обговорили початок роману, як він практично закінчився", – зазначило джерело.

Воно додало, що Ясько планувала стати віцепрезиденткою ПАРЄ. "Після того як її зняли з посади голови делегації, вона кинула виклик фракції – мовляв, депутати підіграють Росії. Їй чітко дали зрозуміти: якщо не подобається – пиши заяву і виходь із фракції. Тож зараз у неї ось такий складний період, коли руйнуються всі мрії і горять мости", – підсумував співрозмовник.

Нагадаємо, про те, що між Саакашвілі і Ясько є роман, стало відомо в листопаді 2020 року. Саакашвілі 52 роки, Ясько – 30. Журналісти помітили, що фотографії, опубліковані Ясько в мережі, а також деякі її прямі включення зроблені на тому ж фоні, на якому з'являвся колишній грузинський президент. Також дівчина публікувала фото свого собаки в інтер'єрі, який збігається з обстановкою вітальні Саакашвілі.

Джерело: Страна

Кілька російських регіонів атакували безпілотники: Пошкоджена енергетична інфраструктура

субота, 20 квітень 2024, 5:00

У Калузькій області РФ у ніч проти суботи, 20 квітня, внаслідок вибуху БПЛА була пошкоджена енергетична інфраструктура. Про це повідомляють росЗМІ із посиланням на губернатора області Владислава Шапшу . За його словами, в Малоярославецькому районі внас...

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...