Хіти тижня. "У "ЛНР" - герой і бойовий командир, а в Україні - комерсант і меценат": Терористи арештували відомого бойовика на прізвисько "Леший"

Командира 16 БТРО «ЛНР» Олексія Кичигіна, в минулому жителя Бердянська, а нині відомого терориста на прізвисько «Леший», в кінці березня затримали на пункті пропуску з РФ Ізварине співробітники «МГБ».

Інформацію про це оприлюднив паблік Вконтакте «4я ОМБр 2-го АК Народной милиции ЛНР», передають Патріоти України.

Повідомляється, що співробітники «МГБ» доставили Кичигіна в комендатуру Краснодона. Що зараз з «Лешим» - не відомо.Цікаво, що Кичигін, виявляється безсоромно «воює на два фронти». Перебуваючи на «службі» в «ЛНР», Олексій Кичигін одночасно має прибутковий бізнес в Бердянську (під контролем України).

Завдяки справній сплаті податків і грошовим інвестиціям в армію України, родичі Кичигіна змогли не тільки вдало утримати майно, а й розширити свою комерційну діяльність - пишуть у соціальній мережі. «Ось так і виходить, що в Антрациті «Леший» - герой і бойовий командир, а в Бердянську - комерсант і меценат».На сайті «Миротворець» є сторінка Кичигіна Олексія Миколайовича, 1977 року народження. Тут також зазначено, що він є командиром підрозділу 6 батальйону тероборони «ЛНР», керівником підрозділу козіцинських козаків.

Якщо завтра війна: У The Economist оцінили, чи готові молоді європейці захищати свої держави

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:22

На Заході вже багато років існувала тенденція відмови від строкової служби та зменшення особового складу в армії, передають Патріоти України. У більшості європейських країн наразі існує лише служба за контрактом, адже після завершення Другої світової...

Ситуація складна: Тривають бої за електричну підстанцію в Очеретиному, - Deep State

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:54

Мапу воєнних дій оновлено.Про це інформує Deep State, передають Патріоти України. Ворог просунувся в Новокалиновому. Тривають бої за електричну підстанцію в Очеретиному. . "Ми вдень писали, що ворога було відкинуто з підстанції, проте стало відомо, що...