Хіти тижня. У Медведчука відповіли на пропозицію Разумкова опозиційним партіям щодо посади віце-спікера

Глава партії "Слуга народу" Дмитро Разумков запропонував опозиційним партіям висунути кандидатів на посаду віцеспікера Верховної Ради.

Така заява прозвучала в ефірі телеканалу "112 Україна", передають Патріоти України.

"Було б коректно, щоб не ми, а опозиція між собою визначилися, хто яку на яку позицію претендуватиме. Це логічно, правильно, демократично", – сказав він.

Разумков пояснив, що в разі, якщо всі чотири опозиційні фракції висунуть своїх претендентів, не виключено, що щодо цих кандидатур відбудеться голосування.

У той же час співголова "Опозиційної платформи – За життя" Вадим Рабінович запевнив, що їх фракція не висуватиме на посаду віцеспікера свого лідера Віктора Медведчука. "Це питання я обговорював із Віктором Медведчуком, і голова політради нашої партії не займе крісло в президії Ради – він зосередиться на партійній роботі", – сказав він.

Patriot – це не "срібна куля" для України, потрібні інші системи - Ллойд Остін

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:29

Міністр оборони США Ллойд Остін заявив, що робота над пошуком і поставкою в Україну систем Patriot триває. Про це він сказав на пресконференції за підсумками 21-го засідання контактної групи військової допомоги Україні у форматі "Рамштайн" 26 квітня, ...

У Пентагоні розповіли про далекобійну зброю, яка "не спрацювала" в Україні

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:03

Одне з видів далекобійного озброєння, яке США передали Україні в рамках військової допомоги, виявилося неефективним. Про це повідомив заступник міністра оборони США із закупівель та забезпечення Білл ЛаПланте, повідомляють Патріоти України з посиланням...