Хіти тижня. У мережі розповіли, як ЗСУ перетворять кораблі РФ на "купу металу" у разі спроби вторгнення біля Одеси чи Маріуполя (відео)

Метою резонансної заяви керівника ГУР Міноборони України Кирила Буданова, який напередодні в інтерв'ю Military Times заявив про підготовку масштабного вторгнення Росії, є випереджальний інформаційний удар. Про це пише аналітичний канал Україна365 та Телеграм-канал "Вертикаль" із посиланням на власні джерела, передають Патріоти України.

"Цільовою аудиторією для цих заяв був саме Кремль, вийшло "потрапляння в крапку", судячи з того "вою на болотах", який влаштували російські пропагандисти, адже Буданов вийшов на публіку і почав прямим текстом говорити про можливе вторгнення РФ саме для того, щоб показати Кремлю: ми знаємо все про ваші плани, бліцкрига не вийде", - зазначено в повідомленні.

За словами журналістів, РФ розраховує піти в атаку лише у випадку, якщо Україна повністю загрузне у внутрішньополітичних чварах: саме на це націлені російські технології, намагаючись спровокувати політичну кризу всередині країни. "Кремль робить настільки велику ставку на "інформаційну війну" проти України як свою "чудо-зброю" тому що розуміє: у реальних бойових умовах ЗСУ буквально "покришать" частини армії РФ. Вся міць армії Росії існує лише "на папері" і в " полігонних умовах". Наприклад, росіяни люблять показувати "красиву картинку", як вони за допомогою великих десантних кораблів "викочують" на берег бронемашини та морських піхотинців. Але при цьому їм нічого протиставити тому, що ЗСУ можуть своїми системами "Смерч" та "Точка" -У "перетворити ці великі кораблі просто на купу палаючого металу на березі", - зазначають автори повідомлення.

На думку аналітиків, міць горезвісних десантних військ РФ "здувається" на тому, що у росіян банально не вистачає літаків для проведення подібних операцій. Аналогічна ситуація із бойовою російською авіацією.

"Висадити за один раз РФ зможе максимум десантний батальйон, а як правильно "розкачувати в корж" російських десантників, наші десантно-штурмові війська відпрацювали вже до автоматизму". З бойовою авіацією РФ ситуація ще більш "опукла". Вони не відпрацьовують повітряні бої у парах чи групами. У Сирії авіація РФ показує хоч якийсь результат лише тому, що перший удар на себе бере авіація режиму Башара Асада – там російські літаки заходять в атаку лише на "очищене" поле бою. У наших Повітряних сил вистачить уміння та навичок, щоб "поламати крила" російським ВПС", - зазначають автори повідомлення.

Шукали інформацію про військові навчання: Румунія заявила, що серед біженців з України "затесалися" російські шпигуни

вівторок, 16 квітень 2024, 21:02

Румунія стала мішенню для мережі російських шпигунів, які намагалися зібрати інформацію про військові навчання та допомогу Україні. Можливі шпигуни потрапили до країни, ховаючись між українських біженців. Про це йдеться звіті Вищої ради національної об...

"Членство України в НАТО корисне тільки для Третьої світової війни": Фіцо зробив чергову скандальну заяву

вівторок, 16 квітень 2024, 20:53

Прем'єр-міністр Словаччини Роберт Фіцо вважає, що членство України в НАТО «може спровокувати глобальний конфлікт». Про це повідомляє Kresy, передають Патріоти України. При цьому Фіцо припустив «перспективу пошуку примирення з Росією після війни». «Післ...