Хіти тижня. У Московському патріархаті істерика: Доктора Комаровського звинуватили у підривній коронавірусній співпраці з Порошенком

"Таємний агент Порошенка" доктор Комаровський

У Московській церкві обурилися заявою педіатра-шоумена Євгена Комаровського, який розкритикував хресний хід УПЦ (МП) проти коронавірусу у Вінниці. Так відреагував митрополит Вінницький УПЦ МП Варсонофій, зазначають Патріоти України.

«У Вінниці (8 березня.-прим.) провели хресний хід, направлений на торжество Православ’я і боротьбу з коронавірусом. Разом зібралися сім тисяч людей і показали всім, як треба проводити протиепідемічні заходи. Не дивно, що в Україні лише один (станом на 11 березня 2020 року — прим.) випадок. На думку більшості наших експертів, перетинаючи кордон з країною, коронавірус перетворюється на ГРВІ», — сказав Комаровський.

У відео Варсонофій говорить, що раніше поважав думку Комаровського, але після його звернення, ставлення до нього змінилось.

«Ви з сарказмом смієтеся над нашими молитвами, нашим хресним ходом, висміюєте тисячі православних людей, які йдуть проти коронавірусу. Але спочатку вам варто було б подивитися, що в історії Православ'я такі хресні ходи проводяться щороку у кожному місті», — говорить у своєму зверненні Варсонофій.

Поза тим, митрополит побачив у діях лікаря політичний підтекст. На його думку, виглядає доволі підозрілим, що Комаровський звернув увагу лише на Вінницю, у той час, як аналогічні заходи пройшли у багатьох українських містах.

Варсонофій припускає, що своєю заявою Комаровський підтримує екс-президента Петра Порошенка, який, як відомо, є прибічником Православної Церкви України.

Вибори недійсні. Х*ло - узурпатор: Європарламент не визнав легітимність Путіна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 1:45

Країни-члени Євросоюзу та міжнародна спільнота не повинні визнавати результати "виборів" 15-17 березня у Росії, за результатами яких "переможцем" оголосили Володимира Путіна. Відповідну резолюцію прийняв Європарламент у четвер, 25 квітня. Документ підт...

Прем'єр-міністр Греції відповів, чи передаватиме його країна системи ППО для України

четвер, 25 квітень 2024, 23:06

Греція не передаватиме Україні системи протиповітряної оборони Patriot та С-300, незважаючи на тиск з боку ЄС і союзників по НАТО, які просили надати ці системи Києву. Про це заявив прем'єр-міністр Греції Кіріакос Міцотакіс, повідомляють Патріоти Украї...