Хіти тижня. "У "Народному фронті" розділилися думки, кого з кандидатів у президенти підтримувати", - Геращенко

Нардеп запевнив, що НФ – партія демократична, а не авторитарна чи тоталітарна.

Антон Геращенко

Фракція "Народного фронту" поки не ухвалювала рішення про підтримку шоумена Володимира Зеленського або чинного глави держави Петра Порошенка у другому турі виборів президента України. Про це 1 квітня повідомив нардеп від "Народного фронту", член колегії Міністерства внутрішніх справ України Антон Геращенко, передають Патріоти України з посиланням на PolitekA.

"Якщо таке рішення буде ухвалено, його буде ухвалено колегіально. Поки такого рішення не ухвалювали. Я не знаю, за кого саме голосував [лідер політсили] Арсеній Яценюк чи [глава МВС] Арсен Аваков, думаю, що не за Порошенка. Водночас [секретар РНБО] Олександр Турчинов і [спікер Верховної Ради] Андрій Парубій досить чітко заявили свою позицію, були на форумі з висунення Порошенка президентом України", – розповів він.

Геращенко зазначив, що в "Народному фронті" щодо кандидатів у президенти думки розділилися. "Це свідчить про те, що "Народний фронт" – партія демократична, а не авторитарна чи тоталітарна. Ви собі уявляєте розділення думок, наприклад, у партії Олега Ляшка чи Юлії Тимошенко? Напевно, ні. Тому "Народний фронт" боротиметься на нових виборах за проходження до парламенту і створення коаліції", – підкреслив нардеп.

Відповідав за управління майном та медичне забезпечення: Заступник Шойгу попався на хабарі

вівторок, 23 квітень 2024, 22:55

Затримано заступника міністра оборони Росії Тимура Іванова - його підозрюють в отриманні хабаря. Про це з посиланням на Слідчий комітет РФ пишуть російські пабліки і ЗМІ, передають Патріоти України. ТГ-канал Mash пише, що Тимур Іванов відповідав за буд...

"Давайте говорити про це спокійніше": В ОП розповіли, коли Залужний розпочне роботу на посаді посла у Великій Британії

вівторок, 23 квітень 2024, 22:42

Колишній головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний впродовж кількох тижнів має розпочати роботу на посаді посла у Великій Британії. Про це в ефірі на телеканалі "Київ" у вівторок, 23 квітня, заявив радник голови Офісу президента Михайло Подоляк, передають...