Хіти тижня. "У них свої плани на країну!": Лерос розповів про проблеми у "Слузі народу"

Народний депутат партії "Слуга народу" Гео Лерос заявив, що серед членів політсили нібито обжилася людина без принципів, яка мислить винятково через призму своїх особистих інтересів. Про це нардеп написав на своїй сторінці у Facebook.

Він зазначив, що мова йде про главу Офісу президента Андрія Єрмака, який, на думку Лероса, розмінюється національними інтересами. Він підкреслив, що для інституту парламентаризму має бути соромно, що депутатів, які пішли за високою ідеєю, поклавши свою репутацію в одну корзину, сьогодні намагаються перетворити в безлику кнопку.

"Турборежим вже не в парламенті, а як потворна мутація цього поняття перемістилася у тіньові офіси всіх рівнів влади, де тепер також спритно пакують валізи для старшого по ярмаркам в країні", – написав він.

"У 2019 я навіть не сумнівався, що в Україні відбудуться великі зміни, справжній тектонічний зсув, після якого підуть в історію старі еліти, і з ними вся корупційна система, але зараз стає очевидно, що у деяких учасників процесу були свої плани на країну", – написав "слуга народу".

Окупанти вдарили ракетами по житловому комплексу у центрі Харкова

середа, 24 квітень 2024, 11:44

Близько 00:30 24 квітня російська армія завдала ракетних ударів по Шевченківському району Харкова. Було зафіксовано влучання двох ракет на територію житлового комплексу, повідомляють Патріоти України. "Пошкоджено три багатоповерхівки, щонайменше 33 при...

"Навіть такою малою кількістю": Згурець назвав пріоритетні цілі для застосування ATACMS

середа, 24 квітень 2024, 11:24

Директор інформаційно-консалтингової компанії Defense Express Сергій Згурець зазначив, що пріоритетними цілями для застосування ATACMS дальністю 300 км є ворожі командні пункти й бази зберігання боєприпасів. Про це він сказав в етері телеканалу "Еспрес...