Хіти тижня. "У них тех Путиных, как гуталина": Х**ла спіймали на дивній зміні зовнішності за день (фото)

У мережі звернули увагу на те, як протягом одного дня змінився зовнішній вигляд президента Росії Володимира Путіна. Відповідні фотографії в соціальній мережі Facebook опублікував відомий український блогер Олексій Голобуцький, передають Патріоти України.

Він звернув увагу на те, що у президента РФ буквально за кілька годин змінилася форма голови. Блогер натякнув, що це міг бути двійник російського президента.

"1 червня в кремлівському бункері був насичений день - довелося, судячи з усього, випускати на вахту цілих двох Путіних: днем привітав багатодітних батьків яйцеголовий, а ввечері з їх ЦВК говорив більш круглоголовий", - підписав він фото.

Під публікацією люди також прокоментували відмінності між "двома Путіними".

Оце так: "Велика сімка" відклала питання передачі Україні російських активів до червня

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:42

Міністри закордонних справ країн "Великої сімки" схвалили декларацію за підсумками зустрічі на Капрі в Італії. Питання передачі Україні російських активів на прохання лідерів країн G7 відклали до червня, передають Патріоти України. Глави МЗС Канади, Ф...

На Бахмутський напрямок окупанти перекинули армійську авіацію, ЗСУ не вистачає ППО: У Нацгвардії розповіли про ситуацію

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:30

На Бахмутському напрямку ЗСУ зараз дуже важко. Після Авдіївки, противник перекинув туди основні зусилля, зокрема бронетехніку, живу силу та армійську авіацію. Про це розповів Офіцер секції планування бригади "Рубіж", Майор НГУ Дмитро Кожубенко в етері ...