Хіти тижня. У окупованому Донецьку заарештували Басуріна: У нетверезому стані збив на смерть дитину

За вказівкою "влади" "ДНР" смертельну ДТП за участю Басурна потрібно всіляко замовчувати.​

Донецькі пабліки днями повідомили, що "народний міліціонер" "ДНР" Едуард Басурін, перебуваючи п'яним за кермом, збив на смерть дитину в Донецьку, повідомляють Патріоти України.

Після ДТП Басуріна заарештували, але кілька днів по тому, як пише місцевий блогер Артем Баровський в своїй групі в соцмережі (нік "Простий солдат" - ред), бойовика відпустили. "Заарештовано Едуарда Басуріна! Збив дитину (на смерть) ДТП. Відомо, що "говоряща голова" "ДНР" практично завжди за кермом знаходився в стані сильного алкогольного сп'яніння", - писав спочатку блогер. А пізніше він розповів, що Басуріна випустили на свободу. І такий результат був цілком очікуваним, оскільки все і завжди Басуріну "сходить з рук".

"Сумнівів і не було! Басурін дійсно скоїв ДТП (зі смертельними наслідками)!" Майстерна спроба провернути його "відбілювання" по місцевим ТБ каналам знищила повністю і без того давно неіснуючий авторитет "черевомовця", - додав Баровський і пообіцяв, що відтепер він і його група в соцмережі будуть публікувати різні компромати на всіх співробітників "органів МВС" "республіки" за те, що Басурін знову на волі. Блогер додав, що за вказівкою "влади" "ДНР" смертельну ДТП за участю Басурна потрібно всіляко замовчувати.

Побажав "миру" Україні та Росії: Словацький депутат у Європарламенті дістав із сумки та випустив голуба (відео)

середа, 24 квітень 2024, 23:41

Під час засідання Європарламенту 24 квітня депутат від ультраправої партії «Словацькі патріоти» Мирослав Радачовський випустив білого голуба, заявивши, що таким чином бажає миру «усьому світу, росіянам і українцям». Про це пише The Guardian, передають ...

"Будь-яка підтримка можлива": Польща готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку

середа, 24 квітень 2024, 23:30

Міністр оборони Польщі Владислав Косіняк-Камиш заявив, що його країна готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку. Про це пише Reuters, передають Патріоти України. Він нагадав, що Польща раніше пропонувала допомогти Україні з тим, щоб ...