Хіти тижня. У пеклі "аншлаг": Бойовики потужно атакували ЗСУ на Донбасі, але поплатилися

У понеділок, 2 березня, бойовики на Донбасі 13 раз порушили режим припинення вогню, атакувавши Збройні сили України (ЗСУ) з різних видів озброєння, але поплатилися за це і зазнали серйозних втрат. Про це йдеться в заяві штабу Операції Об'єднаних сил, передають Патріоти України.

"Противник обстрілював наші позиції з заборонених Мінськими домовленостями артилерійських систем калібру 152 мм, мінометів калібру 120 мм, а також з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї", - сказано в повідомленні.

Відзначається, що бойовики вели вогонь по населеному пункту Красногорівка з міномета калібру 120 мм. Одна з мін розірвалася біля будинку і вибила шибки, осколки поранили місцеву жительку.

У результаті ворожих обстрілів двоє українських військовослужбовців отримали поранення, троє - бойове ураження. "За підтвердженими даними, втрати російських окупаційних військ протягом останніх двох днів склали: незворотними - 4 людини, пораненими і травмованими - 2 людини, знищено озброєння і військової техніки - 2 одиниці", - підкреслили в штабі.

"Вони просто черв'яки на нашому тілі": Депутат "Єдиної Росії" обізвала безробітних росіян

середа, 1 травень 2024, 23:43

Депутат від партії "Единая Россия" Катерина Собканюк заявила, що безробітні росіяни є "черв'яками". Також вона запропонувала створити в Росії "трудові табори", передають Патріоти України. "Сьогодні в будівельній галузі близько 30% незаповнених місць, в...

На місці влучання спалахнула потужна пожежа: Окупанти знову вдарили по Одесі (фото, відео)

середа, 1 травень 2024, 23:18

Увечері 1 травня російські окупанти знову вдарили по Одесі. Про це повідомили місцеві Telegram-пабліки, передають Патріоти України. У мережі з'явилися фото та відео наслідків. Над містом здійнявся дим. За попередніми даними, окупанти вдарили по складу ...