Хіти тижня. У Пентагоні назвали першу мету: США розробили план знищення Росії

За словами командувача ВПС США, Вашингтон готовий "дуже своєчасно" відповісти на можливу "російську агресію" в Європі.

Джеффрі Харрігян. Фото: Рейтерс.

У Пентагоні є план, першою метою якого є подолання системи протиповітряної оборони в Калінінграді (Росія). Про це заявив журналістам командувач ВПС США в Європі і Африці Джеффрі Лі Харрігян, передають Патріоти України із посиланням на Breaking Defense.

За його словами, Вашингтон готовий "дуже своєчасно" відповісти на можливу "російську агресію" в Європі. "Ми відпрацьовуємо цю схему. Ми весь час продумуємо ці плани, і якщо коли-небудь буде потрібно, ми будемо готові їх здійснити", - зазначив він.

При цьому, деталі розробленого Пентагоном плану Харрігян розкривати не став. Але не виключено, що в цьому випадку буде здійснюватися всебічний наступ, що включає в себе напад з повітря, землі, моря, космосу, а також атаки в кіберпросторі і радіоелектронну боротьбу.

Окупанти вдарили ракетами по житловому комплексу у центрі Харкова

середа, 24 квітень 2024, 11:44

Близько 00:30 24 квітня російська армія завдала ракетних ударів по Шевченківському району Харкова. Було зафіксовано влучання двох ракет на територію житлового комплексу, повідомляють Патріоти України. "Пошкоджено три багатоповерхівки, щонайменше 33 при...

"Навіть такою малою кількістю": Згурець назвав пріоритетні цілі для застосування ATACMS

середа, 24 квітень 2024, 11:24

Директор інформаційно-консалтингової компанії Defense Express Сергій Згурець зазначив, що пріоритетними цілями для застосування ATACMS дальністю 300 км є ворожі командні пункти й бази зберігання боєприпасів. Про це він сказав в етері телеканалу "Еспрес...