Хіти тижня. У понеділок Рада голосуватиме: Зеленський анонсував скорочення зарплат держслужбовцям (відео)

В державний бюджет планують внести зміни щодо скорочення заробітних плат державним чиновникам. Про це у відеозверненні заявив президент Володимир Зеленський, зазначають Патріоти України.

За його словами, зарплати державних службовців в Україні не будуть перевищувати 47 тисяч гривень.

"Затягнути пояси повинні всі державні службовці. Вже з квітня, незалежно від рангу і посади, їх зарплати не перевищують 47 тисяч гривень. Це стосується всіх - суддів, народних депутатів, прокурорів, працівників НБУ, ЦВК і багатьох інших чиновників. Такі ж обмеження стосуються і членів спостережних рад. Мільйонні зарплати і премії пішли в минуле", - повідомив Зеленський.

Як зазначив президент, такі зміни до держбюджету будуть винесені на розгляд на позачерговому засіданні Верховної ради в понеділок, 13 квітня.


Вражаючий результат царювання Путіна: В Підмосков'ї розширять головне військове кладовище Росії - ЗМІ

неділя, 5 травень 2024, 2:35

При відкритті меморіалу 2013 року планувалось, що первісної території під 40 тисяч поховань вистачить на наступні 200 років. Проте тепер усвідомили потребу екстреного розширення. При тому, що елітарного поховання удостоюють тут далеко не всіх "героїв СВО"

Словаччина призупинила пропуск вантажівок з території України

субота, 4 травень 2024, 23:16

Словаччина тимчасово призупинила оформлення та пропуск великогабаритних транспортних засобів з України через поломку сканера в пункті пропуску Вишнє Нємецьке. Про це у суботу, 4 травня, повідомили в державній митній службі, передають Патріоти України. ...