Хіти тижня. У пропаг**донів буде істерика: Українські партизани за допомогою дрона провели зухвалу акцію в Луганську (відео)

Над окупованим російськими бойовиками Луганськом у небі патріоти України влаштували зухвалу акцію. Про це повідомляють на сторінці FD family в соцмережі Facebook, але відео спочатку опублікував блогер під ніком Фашик Донецький, передають Патріоти України.

Невідомі скинули листівки над окупованим РФ Луганськом за допомогою дрона. Відзначають, що окупанти не змогли збити квадрокоптер в небі. "Думаю, наступного разу, можна скинути шось цікаве на орків. Не листівки", - написали в мережі.

У Кремлі відповіли на ідею Макрона щодо "олімпійського перемир'я" в Україні

вівторок, 16 квітень 2024, 15:56

Кремль відхилив заклик президента Франції Еммануеля Макрона до "олімпійського перемир'я" в Україні. Як пише The Guardian, речник Володимира Путіна Дмитро Пєсков заявив, що є дещо, що "значно ускладнює процес розгляду подібних ініціатив", передають Патр...

"Чому цього не було?": Костенко розповів про дискусії в Раді щодо демобілізації

вівторок, 16 квітень 2024, 15:49

Однією з найбільш чутливих тем в українському суспільстві залишається питання демобілізації військових. Верховна Рада України 11 квітня схвалила у другому читанні закон про мобілізацію, однак через оперативну ситуацію на фронті із нього вилучили правку...