Хіти тижня. У Путіна відреагували на слова Зеленського про синьо-жовтий прапор над Кремлем

Володимир Зеленський заявив, що якби українці й росіяни були одним народом, то над держдумою майорів би синьо-жовтий прапор. У Кремлі поспішили з реакцією на ці слова, передають Патріоти України.

Прокоментував висловлювання Зеленського на місцевому телебаченні прессекретар російського лідера Дмитро Пєсков. Його попросили дати оцінку заяві президента України.

Реакція Москви на слова Зеленського

Над державною думою майорів і буде далі майоріти все-таки російський триколор,
– сказав Пєсков. Нагадаємо, раніше лідер України зазначив, що в українців та росіян є багато спільного, однак вони ніколи не були єдиним народом. Таку заву він зробив після того, як Володимир Путін напередодні взявся стверджувати, що "українці та росіяни взагалі єдиний народ", а різниці між ними нібито немає.

У Путіна особливий план: Армія РФ може почати великий наступ на Україну під час саміту НАТО, - Atlantic Council

середа, 24 квітень 2024, 17:50

Росія розпочала свою третю велику хвилю мобілізації в очікуванні майбутньої весняно-літньої кампанії. Президент Росії Володимир Путін 31 березня підписав указ про початок чергового призову на строкову військову службу, встановивши плановий показник до ...

"Камыш горит" - нарешті долетіло": У Маріупольському районі завдано удару по скупченню офіцерів РФ

середа, 24 квітень 2024, 17:30

У Маріупольському районі прилетіло по скупченю російських офіцерів, є двох- та трьохсоті. Про це повідомляє радник мера Маріуполя Петро Андрющенко, передають Патріоти України. За його слова, влучання сталося у ніч проти 24 квітня у с. Бабах-Тарама. ...