Хіти тижня. У Росії з неба падала військова техніка, багато постраждалих серед десантників (фото, відео)

Військові порушили техніку безпеки, через що постраждали кілька із них самих.

Військова техніка впала під час навчань. Фото: скріншот з відео.

У Росії під час навчань під Оренбургом з літака скинули військову техніку, в результаті чого постраждали п'ятеро військових. Про це повідомляє Telegram-канал LifeShot, публікуючи фото і відео з місця інциденту, передають Патріоти України.

За даними Telegram-каналу, дві бронемашини десанту, які скинуло Міноборони РФ розбилися вщент. Це сталося під час навчань "Центр-2019". "Техніку скинули з літака, а парашут повністю не розкрився. Також постраждали п'ятеро солдатів. Їх з різними переломами доставили в госпіталь", - йдеться в повідомленні.

Попередньо, військові порушили техніку безпеки. "Скидати десант можна тільки при пориві вітру до восьми метрів в секунду. А в той день були всі 15. Хто віддав такий наказ - зараз з'ясовується", - додають автори.

Після довгої паузи Росія вивела ракетоносії в Чорне море

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:29

Російські війська вивели на бойове чергування у Чорне море два підводні ракетоносії із вісьмома ракетами Калібр. Про це повідомила пресслужба Сил оборони півдня в п'ятницю, 26 квітня. "Після доволі довгої паузи ворог вивів на бойове чергування в Чорне ...

План зробити це "якнайшвидше": Бельгія обіцяє прискорити передачу Україні своїх F-16

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:24

Раніше повідомлялося, що Бельгія передасть Україні F-16 до 2025 року. Влада Бельгії вирішила передати Україні винищувачі F-16 вже у 2024 році, хоча точні терміни поки що невідомі. Про це на спільній прес-конференції заявили прем'єр Бельгії Александер Д...