Хіти тижня. У Середземному морі зникла російська військова підлодка

Сили НАТО шукають пропажу, Москва мовчить.

У Східному Середземномор'ї загадково зникла субмарина ВС Росії Б-237 "Ростов-на-Дону", оснащена ракетами "Калібр". Інцидент стривожив НАТО і союзників в регіоні. Про це написало впливове ізраїльське видання News Israel з посиланням на інформовані джерела, передають Патріоти України.

"Кілька днів тому підводний човен зникла з екранів систем управління і контролю", - повідомило видання. За його даними, зникла субмарина РФ оснащена обладнанням для збору конфіденційної інформації. У НАТО побоюються, що РФ може таємно використовувати його.

Була розгорнута термінова операція для пошуку російського судна. Участь в ній взяли, в тому числі, військові Ізраїлю.

Примітно, що сили НАТО близько місяця вели спостереження за російської субмариною. Були розгорнуті судна США, Британії, Канади, Франції, Греції та Італії, залучена військова авіація, в тому числі протичовнові літаки P-8A Poseidon. "Операція повинна була подати Кремлю чіткий сигнал", - відзначили в Ізраїлі.

Офіційна влада Росії зберігає мовчання з приводу пропажі "Ростова-на-Дону". РосЗМІ просувають версію про те, що субмарина нібито майстерно "пішла від стеження НАТО". Однак імовірна і версія з НП. Так, на тлі повідомлень про зникнення субмарин через Босфорську протоку в Середземне море терміново зайшло російське рятувальне судно ВМФ РФ "Сергій Балк". Воно призначене для гасіння пожеж і буксирування зламаних кораблів.

"Головна помилка Зеленського, те що він залишив демократію", - "слуга народу" Богуцька вимагає закрити українцям рота

п’ятниця, 26 квітень 2024, 2:35

"Знаєте, про що я насправді шкодую? Про те, що з прийняттям Воєнного стану не було введено воєнну цензуру. Володимир Зеленський (чи справді, чи з подачі європейських партнерів) залишив демократію під час війни. Це була помилка!!!" - написала Богуцька. ...

Вибори недійсні. Х*ло - узурпатор: Європарламент не визнав легітимність Путіна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 1:45

Країни-члени Євросоюзу та міжнародна спільнота не повинні визнавати результати "виборів" 15-17 березня у Росії, за результатами яких "переможцем" оголосили Володимира Путіна. Відповідну резолюцію прийняв Європарламент у четвер, 25 квітня. Документ підт...