Хіти тижня. У штабі Порошенка відповіли на пропозицію команди Зеленського здати аналізи в Eurolab

В команді чинного глави держави вважають, що кандидат Володимир Зеленський із незрозумілих причин уникає обстеження.

Зеленському є що приховувати? Ілюстрація: Українська правда.

У штабі Петра Порошенка вважають: Володимир Зеленський уникає незалежного обстеження на алкоголь та наркотики. Так, в команді чинного глави держави розцінюють пропозицію кандидата в президенти Володимира Зеленського пройти спільне медичне обстеження у клініці Eurolab, передають Патріоти України.

Там додають, що сенс же медичної експертизи полягає в її об’єктивності, неупередженості і довірі з боку суспільства. Саме такого обстеження із незрозумілих нам причин і уникає кандидат Зеленський. Слід брати до уваги, що власник лабораторії "Євролаб" Андрій Пальчевський є політично заангажованою "зіркою" каналів Віктора Медведчука. Крім того, згідно повідомленню низки авторитетних українських ЗМІ, він відкрито висловлює свої симпатії до Володимира Зеленського. "Все це означає, що Пальчевський не зможе об’єктивно розглянути біологічні проби та зразки, відбірані для аналізу", – йдеться в офіційному роз’ясненні штабу Порошенка.

Зазначимо, що справді, з відкритих джерел дізнаємось, що вибір клініки Eurolab командою Володимира Зеленського не є випадковим. Пальчевський неодноразово виступав із підтримкою Зеленського Зеленський запропонував Порошенку здати аналізи в Eurolab: засновник клініки його друг на виборах в ефірах різних телеканалів. Серед інших, найчастіше – на телеканалі "Наш" (належить екс-регіоналу Євгену Мураєву), "112" (пов’язують із Віктором Медведчуком). Він навіть висловлював свою підтримку Зеленському в ефірі програми "60 хвилин" зі скандальною Ольгою Скабєєвою на росТБ.

"Ворог не припиняє спроб": У ДПСУ повідомили, де фіксують найбільше російських ДРГ

субота, 27 квітень 2024, 3:25

Наразі найбільша кількість спроб прориву російських диверсійно-розвідувальних груп фіксують у Сумській області. Днями прикордонники знову зафіксували таку спробу. Про це повідомив речник Держприкордонслужби Андрій Демченко в ефірі телеканалу "Еспресо",...

Після довгої паузи Росія вивела ракетоносії в Чорне море

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:29

Російські війська вивели на бойове чергування у Чорне море два підводні ракетоносії із вісьмома ракетами Калібр. Про це повідомила пресслужба Сил оборони півдня в п'ятницю, 26 квітня. "Після доволі довгої паузи ворог вивів на бойове чергування в Чорне ...