Хіти тижня. "У ситій і мирній Москві": Фото ідеологів "ДНР" розбурхало мережу

На знімку адепти «русского міра» Володимир Корнілов, Олександр Чаленко, Руслан Мармазов і Армен Мартиросян позують на тлі новорічної ялинки.

Любитель «русского міра» Володимир Корнілов виклав в мережу фото святкування нового року. На це звернув увагу український журналіст Денис Казанський, передають Патріоти України.

На знімку зображені адепти «русского міра» Корнілов, Олександр Чаленко, Руслан Мармазов і Армен Мартиросян (помер 4 січня 2020 року) позують на тлі ялинки. Точна дата знімка невідома.
На думку Казанського, залишатися на випаленій їх зусиллями непідконтрольній території Донбасу подібним «керівникам» вже не цікаво. «Не устаю удивляться цинизму, конечно. Годами (говорили. - ред.) про Донецко-Криворожскую республику, а в ЛДНР никто жить не хочет. Посмотрели на получившуюся помойку и рванули подальше, оставив миллионы земляков барахтаться в своей **нине», — прокоментував Казанський фото.

Підписники журналіста не залишилися байдужими до опублікованого фото.

«Надеюсь, конец у них будет такой же, как у руководителей Донецко-Криворожской республики Version 1», — поділився враженням блогер Bugnet.

А Юрій ТТ назвав «псевдокерівників» маріонеткових республік «глистами-паразитами», що живуть за рахунок «буратінових тулубів, і вирощеної в лабораторії-розсаднику зарази« русскій мір».

«Над улучшением луганды, они таки ездят, как в командировку. Нужно же отрабатывать бабки, а отдыхать, конечно же, не на руцкой помойке», — розставив акценти ще один підписник.

"Намагаємося робити те, що треба": Комбриг назвав цілі росіян на Бахмутському напрямку

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:30

Командир 93-ї окремої механізованої бригади "Холодний Яр", полковник ЗСУ Павло Паліса розповів в інтерв'ю "Суспільному", що на околицях Бахмута противник намагається наростити зусилля в смузі оборони бригади й також по сусідах - з метою прорвати оборон...

"Влаштували бавовну": ГУР знищило у Москві гелікоптер Ка-32, який належав Міноборони Росії

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:17

Воїни ГУР знищили російський вертоліт Ка-32 на аеродромі "Остаф'єво" в Москві. Окупанти використовували його для забезпечення логістичних потреб та евакуаційних операцій своєї армії. Про це повідомили джерела OBOZ.UA. Відомо, що багатоцільовий гвинтокр...