Хіти тижня. У Тбілісі депутати Держдуми РФ напали на нардепа Верховної Ради в ході Міжпарламентській асамблеї православ'я

Віктор Єленський

Російські депутати напали на українського нардепа від партії "Народний фронт" Віктора Єленського після його виступу на акції протесту через обрання головою Міжпарламентській асамблеї православ'я представника Комуністичної партії Держдуми РФ. Про це повідомляє прес-служба партії, зазначають Патріоти України.

Зазначається, що обрання головою МАП російського комуніста Сергія Гаврилова, який крім іншого, брав участь у російсько-грузинській війні, викликало невдоволення серед грузинського народу і в місті почалася акція протесту, де взяв слово Єленський.

Він заявив, що неможливо говорити про православну солідарність, поки одна з країн здійснила акт агресії проти інших православних країн - України, Грузії, Молдови.

"Уроки, які винесли наші країни, говорять нам, що агресора не можна задобрити. Його можна тільки зупинити," - цитує нардепа прес-служба "Народного фронту".

Повідомляється, що після цього виступу російські депутати напали на Єленського - почали штовхати та вигукувати гасла, що виправдовують агресивну політику РФ. Зазначається, що українець вийшов до преси та зробив заяву, що не буде брати участь у заході, де російські комуністи намагаються використати православ'я у війні проти православних народів.

На шкільному автобусі возив окупантів у Бєлгород: СБУ затримала мешканця Харківщини (фото)

четвер, 18 квітень 2024, 13:02

Служба безпеки України затримала 59-річного мешканця селища Козача Лопань Харківської області, який під час окупації допомагав росіянам проводити ротацію, а також привозив їм зброю та боєприпаси. Про це СБУ повідомила у четвер, 18 квітня, передають Пат...

"Якби ж...": Туск прокоментував заяви європейських лідерів щодо допомоги Україні

четвер, 18 квітень 2024, 11:59

Прем'єр-міністр Польщі Дональд Туск натякнув, що словам лідерів країн Євросоюзу щодо допомоги Україні не вистачає реалізації. Про це він написав у X (Twitter) за підсумками засідання Євроради, яке відбулось 17 квітня, передають Патріоти України. «Якби ...