Хіти тижня. У ТКГ відреагували на пропозицію Яроша очолити переговорну групу по Донбасу

Зеленський звільнив Вітольда Фокіна з посади першого заступника глави української делегації в Тристоронній контактній групі.

Жодних кандидатур на місце звільненого першого заступника глави делегації у Тристоронній контактній групі по Донбасу нині не розглядається. Про це в коментарі сказав член ТКГ, депутат від партії "Слуга народу" Андрій Костін, коментуючи бажання командувача Української добровольчої армії Дмитра Яроша очолити українську делегацію з перемовин по Донбасу, передають Патріоти України.

"Не думаю, що нинішня група потребує підсилення. Можна говорити про посаду речника, і це питання вже на фінішній прямій. Одна з кандидатур, яка обговорюється, це Маркіян Лубківський. Це дуже важливо, бо забезпечить якісну і чітку комунікацію між делегацією та суспільством. А щодо заяви Яроша, то є чимало заяв різних людей, не можу це коментувати. Важко щось сказати, бо особисто я його не знаю", – зауважив Костін.

Джерело: Обозреватель

Окупанти вчергове "захопили" завод у Красногорівці, в ЗСУ відреагували

неділя, 5 травень 2024, 19:15

Російські окупанти вчергове заявили про нібито захоплення опорного пункту на заводі в центрі Красногорівки на Новопавлівському напрямку. Речник оперативно-стратегічного угрупування військ "Хортиця" Назар Волошин в коментарі Ліга спростував, що місто вз...

Окупанти вдарили по Слов'янській ТЕС (фото)

неділя, 5 травень 2024, 18:28

«Сьогодні 5 травня о 10:35 розпочався обстріл Слов'янської ТЕС Донбасенерго. Під час обстрілу було пошкоджено ряд об'єктів на території станції», – зазначив він. Він додав, що російські військові завдали удару чотирма касетними ракетами з РСЗВ «Смерч» ...