Хіти тижня. У ватажка "ЛНР" великі проблеми: Впливові люди з Кремля домагаються відставки Пасічника

Леонідом Пасічником незадоволені через те, що він не може належним чином контролювати ситуацію в "республіці".

У Кремлі ватажком "ЛНР" Леонідом Пасічником незадоволені вельми впливові люди, а це означає, що крісло під ним "хитається", повідомляють Патріоти України.

Пасічником незадоволені через те, що він не може належним чином контролювати ситуацію в "республіці", допустив дуже великі проколи в своїй "політиці". Зокрема, резонансні акції протесту, повністю провалив "інтеграцію" "ЛНР" в Росію.

"Східна правозахисна група" написала в соцмережі, що, за її даними, одна з кремлівських груп впливу, що має відношення до Управління адміністрації президента РФ по прикордонному співробітництву, дуже незадоволена Пасічником та домагається відсторонення його від посади. Як зазначають аналітики, Пасічник, розуміючи, що його можуть скинути в будь-який момент так само, як він скинув Ігоря Плотницького, "зачистив" так звану "еліту" "ЛНР" від людей, яких хоча б з натяжкою можна назвати особистостями.

Зараз оточення Пасічника - сірі й безликі люди, які не вирізняються особливим розумом і талантами. Однак, як зазначають експерти, в "ЛНР" є люди, яких Пасічник не може прибрати навіть при великому бажанні. Це представники окупаційної "влади", "армії" і "силових структур", що підкоряються безпосередньо Росії. Зокрема, так званий "міністр внутрішніх справ" Ігор Корнет, який допомагав Пасічнику відстороняти Плотницького, але може, отримавши команду з Росії, усунути і Пасічника. А ще є безпосередньо курируване Росією так зване "командування народної міліції", частина чиновників. Вони - джерело вельми серйозної небезпеки для Пасічника, якого можуть або відправити на заслання як Плотницького або просто усунути фізично, як це зробили з Олександром Захарченком в "ДНР".

Офіційних приводів для відсторонення колаборанта, які можна піднести народу, більш ніж достатньо. В першу чергу, це шахтарські страйки в "ЛНР", про які говорили і в Україні, і за її межами, і закриття шахт. Останнє стало колосальною бідою для регіону. Так, через закриття шахти "Романівська" в Перевальському районі та припинення там відкачування з виробок підземних вод міліє і фактично гине Ісаківське водосховище. Закриття розташованої неподалік від міста Брянка шахти "Вергелівська" призвело до критичного обміління і фактично знищення річки Лозова. І це далеко не повний перелік "подвигів" окупаційної "адміністрації" "ЛНР" на чолі з колишнім полковником СБУ Леонідом Пасічником.

"Здавайте паспорт та залишайтесь в іншій країні": Нардепка Безугла зробила нову скандальну заяву

четвер, 25 квітень 2024, 21:44

Народна депутатка Мар’яна Безугла закликала українців за кордоном виконувати свій обов’язок. В іншому випадку - відмовлятися від громадянства. Про це вона заявила в ефірі проєкту "Тема з Мосейчук", передають Патріоти України. "Якщо ви не бачите себе ук...

Якщо НАТО розмістить ядерні об'єкти: У МЗС РФ пригрозили вдарити по Польщі

четвер, 25 квітень 2024, 20:29

У разі розміщення в Польщі ядерних об'єктів країн НАТО вони стануть "законною воєнною ціллю" для Росії. Про це заявив заступник міністра закордонних справ РФ Сергій Рябков, повідомляє пропагандистське агентство ТАСС, передають Патріоти України. За його...