Хіти тижня. У Зеленського приховують трагедію через "перемир'я": На Донбасі від кулі снайпера загинув офіцер ООС, - побратими

Офіційної інформації від ЗСУ про загибель бійця немає.​

Під час перемир'я, оголошеного на Донбасі з 27 липня, в районі проведення операції Об'єднаних сил в Луганській області загинув лейтенант ЗСУ Володимир Рудик, повідомляють Патріоти України.

Рудик загинув в Луганській області орієнтовно 22 серпня від кулі снайпера. Про це в Facebook написав Сергій Сердюк. "На превеликий жаль у нас втрати. 22 серпня (орієнтовно) в Луганській області трагічно загинув (кульове поранення правого лобного відділу) старший лейтенант (підрозділ не уточнюється) Рудик Володимир Володимирович, 1989 року народження", - написав на своїй сторінці Сердюк.

Він додав, що український боєць був родом з села Злотники Теребовлянського району Тернопільської області. У військового залишилися батьки та сестра. На фронт Герой пішов добровольцем з найперших днів подій на сході України.

Володимир Рудик пройшов весь шлях від рядового до старшого лейтенанта у 14-й окремій механізованій бригаді імені князя Романа Великого. Отримав шість державних нагород. Офіційної інформації від ЗСУ про загибель бійця немає. 22-24 серпня в Золотниковській сільраді оголосили траур по односельчанину.

Зазначимо, 22 серпня, за даними штабу ООС, на Донбасі зафіксували 1 обстріл - постріл з ручного протитанкового гранатомета під Мар'їнкою Донецької області. 23 серпня обстріли з боку бойовиків не велися.

"Росіяни свідомо намагалися вбити якомога більше людей": Генпрокурор показав момент удару по Одесі ракетою із касетним боєзарядом (відео)

вівторок, 30 квітень 2024, 13:06

Генеральний прокурор Андрій Костін показав момент удару по Одесі російською балістичною ракетою Іскандер із касетним боєзарядом. Відповідне відео він опублікував у Facebook, передають Патріоти України. Він зазначив, що країна-агресор Росія цинічно нехт...

"Багато в чому Путін прискорив велику кількість тих подій, яким він намагався запобігти", - Блінкен

вівторок, 30 квітень 2024, 11:59

Росія переорієнтувала економіку на воєнні рейки, але це не принесе їй довгострокового успіху. Про це держсекретар США Ентоні Блінкен сказав на спеціальній зустрічі Всесвітнього економічного форуму "Глобальна співпраця, зростання та енергія для розвитку...