Хіти тижня. Удар точно в ціль: Українські військові знищили на Донбасі ворожий опорний пункт і БМП (відео)

Українські військовослужбовці знищили позиції проросійських терористів на Донбасі. Про це повідомив нардеп від “Слуги народу” Юрій Мисягін, опублікувавши відповідне відео з безпілотника, передають Патріоти України.

За його словами, подібним чином бійці ЗСУ відреагували на систематичні провокації українських військових з боку терористів, а також використання ними заборонених боєприпасів.

Зокрема, українським мінометникам точним вогнем вдалося знищити опорний пункт ворога. “І, як на зло, БМП не встигли добре приховати. Вдень її частково вивели з ладу, а вночі остаточно знищили. Заграва стояло яскраве. І ось тільки після цього, приходить тимчасова тиша”, – написав нардеп.

Ситуація лишається складною: Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни

четвер, 25 квітень 2024, 16:56

Українці відповіли на питання про свої плани на випадок загострення або затягування війни. Переважає готовність тим чи іншим чином долучатися до боротьби з російськими загарбниками, передають Патріоти України з посиланням на дані опитування фонду "Демо...

Марення тривають: Лукашенко заявив, що сусідні країни "озброєні до зубів" і пригрозив "ядеркою"

четвер, 25 квітень 2024, 16:53

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що ризик військових інцидентів на білорусько-українському кордоні досить високий. Про це він висловився під час засідання Всебілоруських народних зборів 25 квітня, передають Патріоти Украї...