Хіти тижня. "Угробили" ЗРК за $8 млн.": Під Норильськом зазнав аварії ешелон армії РФ з унікальною технікою (фото)

Російські військові ретельно приховують інцидент, але усе таємне стає явним.

Ешелон із військовою технікою РФ зійшов із рейок. Фото: Твіттер.

Під містом Норильськом зійшов з рейок черговий ешелон з військовою технікою РФ. Знищено унікальний російський ЗРК. Про нову аварію військового ешелону розповів в Twitter акаунт під ніком "Выживший в уме", передають Патріоти України.

У РФ ретельно приховують інцидент, тому подробиць про нього вкрай мало. Відомо, що ешелон армії РФ зійшов з рейок під Норильськом. Деяка техніка ЗС РФ була серйозно пошкоджена. Серед неї опинився і арктичний зенітно-ракетний комплекс "ТОР-2" вартістю в 8 мільйонів доларів.

Варто зазначити, що ЗРК "Тор-2" катали 9 травня в Москві на параді в День перемоги. На момент аварії він, по всій видимості, прямував на місце дислокації.


Пекін підіграє агресору: Китай сховав у порту корабель, який доставляв зброю з КНДР до Росії, - Reuters

четвер, 25 квітень 2024, 11:30

Китай надав причал для російського вантажного судна, що знаходиться під санкціями США, причетного до постачань північнокорейської зброї до Росії, передають Патріоти України з посиланням на Reuters. Британський аналітичний центр Royal United Services I...

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...