Хіти тижня. Україна допоможе. ​Гіркін прогнозує військову поразку Росії у Придністров'ї за два дні: "Немає шансів утримати"

Через перемогу на президентських виборах у Молдові прозахідної Майї Санду, котра замінить проросійського Ігоря Додона, Росія може втратити контроль над Придністров'ям всього за 48 годин. Таку заяву російським ЗМІ зробив "екс-міністр оборони" невизнаної "ДНР", офіцер ФСБ запасу Ігор Гіркін, зазначають Патріоти України.

Військовий злочинець висловив упевненість, що Росія не погодиться вивести з Придністров'я свої війська. Проте, на думку Гіркіна, Молдова може звільнити ці території всього за два дні. Утриматися в невизнаній "Придністровській республіці" Москві буде дуже важко, так як, за словами колишнього ватажка "ДНР", вона оточена "політичними ворогами" - Молдовою і Україною."
"Немає шансів навіть на те, що вийде військовим шляхом утримати Придністров'я", - підкреслив імперець. Варто відзначити, що Санду, прийшовши до влади в Молдові, публічно виступила за виведення військ Росії з Придністров'я, що Москва мусила зробити ще за Єльцина, згідно досягнутих угод.

"Гра в хорошого поліцейського": Зеленський може ветувати закон про мобілізацію після ухвалення Радою, - політолог

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:26

Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки та оборони розглянув уже 82% усіх запропонованих депутатами поправок до проекту закону "Про мобілізацію" і найближчим часом він може бути проголосований "у тому форматі, в якому він уже підійде безпо...

Ракети цілили й на Молдову: Коваленко вказав на особливості нової масованої атаки РФ на Україну

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:52

З вечора 28 березня й у ніч 29 березня Росія масовано атакувала території України. Крім того, дві ракети перетнули повітряний простір іншої держави, що демонструє: РФ байдуже на всіх. Про це написав військово-політичний огляда Олександр Коваленко, пере...