Хіти тижня. "Україна є комерційною приватною структурою, зареєстрованою в одному з реєстрів США": Єгорова зробила чергову скандальну заяву

Ведуча зазначила, що за останні п'ять років в Україні в 22 рази, за її словами, зросла кількість матерів-одиначок, і нібито це є "спланованим".

Скандальна телеведуча Сніжана Єгорова вкотре відзначилася заявою про Україну, заявивши, що попередня влада "продала країну і зробила її приватною компанією в Америці". Також артистка вказала, що нібито бачила номер реєстрації приватної організації, і з огляду на це Україна тепер не є державою і не належить своєму народові. Про це йшлося в прямому ефірі на Facebook, передають Патріоти України.

Також Єгорова додала, що практично всі керівні органи і структури, зокрема й Кабмін, міністерства, Національна поліція та інші, також є приватною власністю. Єгорова вважає, що "українців продали з тельбухами разом із їхньою землею й ще не народженими дітьми".

Своє звернення вона адресувала п'ятому та шостому президентам України Петру Порошенку й Володимиру Зеленському. "Скажіть, а чи добре вам спиться? Мені часто кажуть, що я не люблю свою батьківщину. А чи любите ви свою батьківщину так, як я люблю її, і чи одна у нас батьківщина? А чи правда це, що Україна як держава припинила своє існування? Чи правда те, що Україна є комерційною приватною структурою, зареєстрованою в одному з американських реєстрів? І номери реєстрації додаються. Я виявила це в мережі, у відкритому доступі. Всі відомства і зокрема й сама Україна належать одній приватній особі. Нас купили з тельбухами, з нашою землею, з нашими проблемами, з нашими дітьми, які вже народилися або які ще народяться в Україні", – висловилася Єгорова.

Також вона підкреслила, що, на її думку, люди, "які володіють Україною" хочуть створити з її народу дешеву робочу силу. Ведуча зазначила, що за останні п'ять років в Україні в 22 рази, за її словами, зросла кількість матерів-одиначок, і нібито це є "спланованим".

"З України хочуть створити країну, де жінки будуть просто мовчати, працювати й народжувати дітей від будь-яких мужиків, які ворушаться й не ворушаться... Просто створювати дешеву робочу силу, якій не можна дати нормальну освіту, медичну підтримку, напоїти їх і нагодувати. Нічого з ними не можна буде зробити, і вони просто будуть тупими рабами, які або гратимуть в ігри, або працюватимуть на полях", – заявила артистка.

Також вона звернулася і особисто до нинішнього президента України Володимира Зеленського. "Тепер звертаюся до вас, Володимире Олександровичу. Ось ви ж начебто не дурна людина. Ви коли рвалися до влади і робили гучні заяви, ви самі вірили в те, що говорили? Або ви нам брехали, що збираєтеся щось міняти. Якщо ви прийшли до влади і побачили документи, що країна вже продана і народу України не належить, так хоч ви нам скажіть правду. Що країна продана, вона є приватною компанією, так історично склалося. Ми колонія, концтабір...".

"Здавайте паспорт та залишайтесь в іншій країні": Нардепка Безугла зробила нову скандальну заяву

четвер, 25 квітень 2024, 21:44

Народна депутатка Мар’яна Безугла закликала українців за кордоном виконувати свій обов’язок. В іншому випадку - відмовлятися від громадянства. Про це вона заявила в ефірі проєкту "Тема з Мосейчук", передають Патріоти України. "Якщо ви не бачите себе ук...

Якщо НАТО розмістить ядерні об'єкти: У МЗС РФ пригрозили вдарити по Польщі

четвер, 25 квітень 2024, 20:29

У разі розміщення в Польщі ядерних об'єктів країн НАТО вони стануть "законною воєнною ціллю" для Росії. Про це заявив заступник міністра закордонних справ РФ Сергій Рябков, повідомляє пропагандистське агентство ТАСС, передають Патріоти України. За його...