Хіти тижня. "Україна має поступитись": Ватажок терористів "ЛНР" виступив з нахабною заявою

Терорист вимагає, щоб Київ визнав їх "легітимними".

Леонід Пасічник

Глава "Луганської народної республіки" Леонід Пасічник висунув українській владі низку умов. Як пишуть сепаратистські ресурси, він просить визнати "легітимність" окремих районів Луганської області, гарантування своїх кордонів, "армії народної міліції і органів влади", передають Патріоти України.

"Вектор, спрямований на інтеграцію з Російською Федерацією, він незмінний. Нікуди в інші напрямки ми йти не збираємося. У пабліку на сьогоднішній день дуже багато говориться про те, що ми просимося в Україну, що ми проводимо якісь акції, все інше і інше. Я хочу сказати, що це не так, ніхто в Україну не проситься. Ми ведемо мову про те, щоб визнали нашу легітимність", - сказав він.

Пасічник пояснив, що під "легітимністю" має на увазі надання можливості "самостійно приймати рішення". При цьому, за його словами, для припинення конфлікту Україна повинна піти на певні поступки.

"У законі про особливий статус однозначно йдеться про те, що для нашої економічної і політичної незалежності повинні бути визначені свої кордони. Тобто у нас буде свій кордон. Другий момент: у нас буде своя народна міліція. Третій момент: у нас будуть свої органи влади і управління", - додав він.

Втік із України ще 10 років тому: "Завгоспа" Януковича видворили з Литви

вівторок, 23 квітень 2024, 21:41

Литовська влада видворила з території країни колишнього голову Державного управління справами та одного із соратників колишнього президента України Віктора Януковича Андрія Кравця. Про це повідомляє литовське видання Delfi, передають Патріоти України. ...

Та невже?: Шойгу анонсував появу ППО "нового покоління" у Росії

вівторок, 23 квітень 2024, 21:29

Країна-агресор Росія вже у поточному році матиме на фронті перші зразки зенітної ракетної системи "нового покоління" С-500 у двох модифікаціях. Про це сказав міністр оборони РФ Сергій Шойгу у вівторок, 23 квітня, передають Патріоти України. "Цього року...