Хіти тижня. Україна мовчатиме? Лукашенко визнав Крим російським і анонсував поїздку на півострів, перейшовши всі можливі "червоні лінії" з Києвом

Олександр Лукашенко заявив про те, що визнає захоплений РФ Крим російською територією. В інтерв'ю РІА Новості він підкреслив, що окупований півострів вже став російським, зазначають Патріоти України.

За словами Лукашенка, Крим де-факто і де-юре став російським після "референдуму". Він також анонсував свою поїздку в Крим і відвідування Севастополя.

Лукашенко додав, що його поїздка до Криму означатиме його визнання захопленого півострова російською територією.

Нагадаємо, раніше Лукашенко заявив про те, що в разі загострення російсько-українського конфлікту Мінськ надасть підтримку росіянам.

"У мене таких відомостей про планований напад Росії на Україну немає. Але якби такі задуми були, то білоруські військові, зокрема я, про це знали б. Нам би повідомили", - зазначив Лукашенко.

Раніше президент України Володимир Зеленський в емоційному інтерв'ю розповів про те, що для росіян, які окупували Крим, ця земля не є рідною, на відміну від українців. Тому, за його словами, захоплений півострів ніколи не буде "російською територією".

Загрожує 20 років в'язниці: ФСБ затримала українця на кордоні з Грузією, - росЗМІ

субота, 20 квітень 2024, 16:52

У Північній Осетії затримали громадянина України за підозрою в передачі українським спецслужбам інформації про розташування російських військових. Про це повідомляє місцеве видання "15-регіон" з посиланням на пресслужбу прикордонного управління ФСБ Рос...

"Українці не усвідомлюють загрозу": Нардеп-"слуга" виступив за воєнну цензуру у соцмережах

субота, 20 квітень 2024, 14:30

В Україні потрібно запроваджувати воєнну цензуру. Йдеться про обмеження додатку Телеграм та платформи Тік-Ток. Таку думку висловив народний депутат від "Слуги народу" і голова парламентського комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики Мик...