Хіти тижня. "Україна потрапила в московський капкан: визволитися можна лише із кров'ю", - Портников

"Можна, звичайно, стверджувати - й небезпідставно - що проведення одним із пропагандистських проросійських телеканалів телемосту з патентованими брехунами з російського державного телебачення - акція, яку давно готували", - пише у своєму блозі політолог Віталій Портников, повідомляють Патріоти України, і продовжує:

"Однак важливо зрозуміти сам сенс цієї акції, її головну мету. Що важливо – провести телеміст чи отримати реакцію на його проведення?

2014 року, коли російські окупанти після анексії Криму відкрили другий фронт на Донбасі, в Кремлі це називали просто: лити бензинчик. Усюди, де це можна робити. Тоді, завдяки безпрецедентній мужності українського народу, самовідданості наших Збройних сил і розумній реакції керівництва країни пожежу вдалося загасити. Але сама тактика нікуди не зникла. Я б навіть сказав – вона перетворилася на стратегію. Підпалювати всюди, де тільки можна. Стимулювати реакцію активної частині населення.

Повернення людей із минулого. Судові рішення. Купівля телеканалів. Висловлювання високопоставлених чиновників. Телеміст із Москвою. Це лише початок. Пожежа йтиме далі й розпалюватиме, хаос множитимиться. Ситуація стане ще некерованішою, коли з'явиться новий парламент і почне ухвалювати рішення, спрямовані на "виконання Мінських угод" або задоволення олігархічних інтересів.

Людей важливо довести до радикалізму, до озлоблення, зіштовхнути лобами, влаштувати зіткнення учасників протестних акцій із правоохоронцями. Викликати вибух обурення. Домогтися повної некерованості країни. При цьому, звичайно ж, "лити бензинчик" будуть і в центрі країни, і на сході – щоб розлютити прихильників "примирення з Росією", забезпечити відділення від України нових і нових регіонів країни.

Обрання президентом країни недосвідченого шоумена, який узагалі не розуміє, де він перебуває і які сили проти його країни задіяні – тільки частина цього зловісного плану зі знищення України. Тому що керівництва, яке здатне зрозуміти, що відбувається з країною, просто не існує. Є випадкові люди, впевнені, що політика – це шоу та розмови про боротьбу з корупцією. І є жадібні олігархи, які думають, як примножити статки на тлі загальної розгубленості.

І є українці, які самі вибрали собі таку долю. Всі ці розмови про мотиви голосування, протест проти влади, "нові обличчя" й інша лабуда, яку продовжують повторювати проросійські пропагандисти та просто міські божевільні є цікавими суто для підручників історії. Всім же цікаво знати, чому зникли етруски або вестготти.

А для реального нашого життя важливо розуміти інше – український народ опинився в капкані у Володимира Путіна й російських спецслужб. І вирватися з цієї пастки він зможе тільки із кров'ю".

Росія випалює українську землю. Настав час зробити те саме з Росією: Україна вже має ударні БПЛА, котрі можуть дістатися Сибіру - The Economist

п’ятниця, 19 квітень 2024, 0:55

Кореспондент одного з найстаріших і найвпливовіших періодичних видань Великобританії побував на українській фабриці, де випускають бойові БПЛА великого радіусу дії, де поспілкувався з провідним працівником. Моя охорона виглядає знервовано. З кожним наш...

Закон про іноагентів захищає нас від "українізацїі": Прем'єр-міністр Грузії потрапив у скандал

четвер, 18 квітень 2024, 23:54

Прем'єр-міністр Грузії Іраклій Кобахідзе заявив, що основною метою скандального закону про іноагентів є «запобігання українізації». Про це повідомив мовник 1tv, передають Патріоти України. «Законопроект «Про прозорість зовнішнього впливу» насамперед сп...