Хіти тижня. Україна заходить у шторм: Що сказав Саакашвілі на зустрічі зі "слугами народу" (відео)

Екс-глава Одеської ОДА, колишній президент Грузії Міхеїл Саакашвілі, який претендує на посаду віце-прем'єр-міністра України, 24 квітня проводить зустріч з депутатами фракції "Слуга народу", передають Патріоти України.

За словами Саакашвілі, президент Володимир Зеленський доручив йому займатися питанням переговорів з Міжнародним валютним фондом (МВФ).

"Президент мені доручив займатися переговорами з МВФ, з міжнародними фінансовими організаціями. Україні потрібна набагато більша допомога, ніж вона отримує", - сказав Саакашвілі на брифінгу перед зустріччю з депутатами фракції "Слуга народу".

Він наголосив, що Україні потрібні дуже неординарні кроки для порятунку економіки країни і пом'якшення удару для українців.

"Україна заходить в дуже сильний економічний шторм, в справжній цунамі, кризу, і нам необхідно знаходити дуже неординарні кроки для того, щоб врятувати українську економіку, але і максимально послабити удар по кожній українській родині, і взагалі врятувати державу. Тому необхідно вживати неординарних заходів. В першу чергу в рамках тієї програми і мандата, який президент Зеленський отримав рік тому, прискорити перетворення, які він вже почав разом зі своєю командою", - додав Саакашвілі.

Він зазначив, що ставши віце-прем'єр-міністром планує посилити співпрацю з Верховною Радою і зосередиться на допомозі українському бізнесу.

"Я за інтеграцію України в світове співтовариство, я за прискорену інтеграцію в Європу, але на наших умовах, а не на умовах якихось бюрократів", - резюмував Саакашвілі. Відео із зустрічі в Telegram опублікував народний депутат від партії "Слуга народу" Олександр Качура.

Україна може отримати від Німеччини і партнерів ще сім систем Patriot, - Шольц

четвер, 18 квітень 2024, 20:57

Україна може отримати ще шість систем протиповітряної оборони Patriot від партнерів по Північноатлантичному альянсу і ще одну - від Німеччини. Про це заявив канцлер Німеччини Олаф Шольц, повідомляють Патріоти України з посиланням на пресслужбу Європейс...

"Візуально схожа на Mbombe 6×6": На відео з Сирським і Умєровим помітили невідому раніше бронемашину українського виробництва

четвер, 18 квітень 2024, 20:17

Головнокомандувачу ЗСУ Олександру Сирському та міністру оборони України Рустему Умєрову представили нове озброєння та військову техніку вітчизняного виробництва. Про це у четвер, 18 квітня, повідомляє "Мілітарний", передають Патріоти України. . Зазнач...