Хіти тижня. Україні тоді буде не до того: Радзіховський розповів, коли повернеться Крим

На думку російського політолога, повернення анексованого півострова можливе після розпаду РФ.

Крим повернеться до складу України в разі розпаду Росії, як це було у 1918 році, коли розвалилася Російська імперія. Про це в інтерв'ю розповів російський політолог Леонід Радзіховський, передають Патріоти України.

За його словами, до того часу ні Володимир Путін, ні інший російський президент не поверне анексований півострів назад. "Іде Путін, приходить інший президент, іде інший президент – питання Криму для Росії не існує. Якщо Росія перестане існувати, як це було в 1918 році, коли розвалилася Російська імперія й виникло багато різних держав, тоді можливо все. Але я погано уявляю собі зникнення Росії.

Україні буде не до Криму, якщо в країні з ядерною зброєю з'являться неконтрольовані території. Сусіди Росії в цьому точно не зацікавлені. А доти, доки існує російська держава, Крим, ясно, що буде в її складі", – впевнений він.

Джерело: Обозреватель

Бо Путіну потрібне "гарматне м'ясо": Росіянам влаштують масову перевірку дітородності

п’ятниця, 19 квітень 2024, 13:30

Російський уряд доручив регіонам перевірити репродуктивне здоров'я росіян на тлі сталого падіння народжуваності. Про це йдеться у виданні "Медвестник", передають Патріоти України. Російське МОЗ спрямувало в суб'єкти рекомендації щодо диспансеризації чо...

Інновації, що рятують

п’ятниця, 19 квітень 2024, 12:55

Знов обстріл російськими терористами цивільної інфраструктури. Цього разу в Дніпрі. Треба лиш підтримувати, а не душити українські розробки, і обʼєднувати зусилля для прискорення допомоги, а не потурати політичним ревнощам. Ай-Петрі СВ — перспективний ...