Хіти тижня. Українська кума Ху*ла зібралася в президенти

Оксана Марченко вирішила зайнятися політикою.

Оксана Марченко, телеведуча і дружина політика Віктора Медведчука, який є кумом президента РФ Володимира Путіна, планує балотуватися на майбутніх президентських виборах в Україні на пост глави держави. Про це вона заявила на своїх сторінках у Facebook та Instagram 12 листопада, передають Патріоти України.

На цю затію журналістку і підприємця підштовхнула думка, що за нею веде спостереження СБУ. Марченко вказала також на джерело своєї стурбованості - публікацію одним зі ЗМІ матеріалу про незаконне стеження спецслужб за опозиціонерами, в тому числі й за нею особисто.

"Це до якого розквіту демократії дожили! Але у мене є низка питань: чому за жодною дружиною опозиціонерів, крім мене, не стежили (що за недоробка) і що там закреслено? Висувайте версії", - написала дружина голови політради партії "ОПЗЖ".

Також Марченко оголосила про намір взяти участь у президентській гонці. "І ще, друзі, до сьогоднішнього дня я була далека від політики, але раз пішла така демократія, мабуть, я буду балотуватися на майбутніх виборах у президенти!" - йдеться в публікації.

У Путіна особливий план: Армія РФ може почати великий наступ на Україну під час саміту НАТО, - Atlantic Council

середа, 24 квітень 2024, 17:50

Росія розпочала свою третю велику хвилю мобілізації в очікуванні майбутньої весняно-літньої кампанії. Президент Росії Володимир Путін 31 березня підписав указ про початок чергового призову на строкову військову службу, встановивши плановий показник до ...

"Камыш горит" - нарешті долетіло": У Маріупольському районі завдано удару по скупченню офіцерів РФ

середа, 24 квітень 2024, 17:30

У Маріупольському районі прилетіло по скупченю російських офіцерів, є двох- та трьохсоті. Про це повідомляє радник мера Маріуполя Петро Андрющенко, передають Патріоти України. За його слова, влучання сталося у ніч проти 24 квітня у с. Бабах-Тарама. ...