Хіти тижня. Українські розвідники підірвали на Донбасі БТР російських військових (відео)

Зйомка операції велася з дрона, якій завис над підірваною бронетехнікою росіян.

У соціальних мережах показали фото підриву БТР-80 російських бойовиків на окупованій частині Донбасу. Міна була встановлена розвідниками ЗСУ на бронетехніці противника: після детонації бронетранспортер був знищений. Інформацію про це повідомив в соціальних мережах користувач, який отримав в розпорядження знімки бойової операції ЗСУ, передають Патріоти України.

Зйомка операції велася з дрона, якій завис над підірваною бронетехнікою росіян. "Знищення шляхом підриву на міні БТР-80 9 ОМСП бойовиків. Міна була встановлена українськими розвідниками. БТР згорів", - зазначено в повідомленні.

9-й окремий полк морської піхоти (9 ОПМП, в / ч 08819) - незаконне збройне формування, що входить до складу 1-го армійського корпусу окупаційних військ РФ на Донбасі. Формально знаходиться в підпорядкуванні організації "ДНР". На знімку також помічений другий БТР, який, за непідтвердженою поки інформацією, пізніше також був підірваний. Час і точне місце операції залишається невідомим.

Працював на ворога: У Харкові місцевий мешканець намагався навести російські ракети по базі спецпідрозділу ГУР

вівторок, 23 квітень 2024, 14:25

У Харкові Служба безпеки затримала коригувальника російських ракетно-бомбових ударів по місту, який намагався виявити та передати російським військовим місця розташування спецпідрозділу "Кракен" Головного управління розвідки Міністерства оборони Україн...

Британія виділила Україні рекордну військову допомогу, - Зеленський

вівторок, 23 квітень 2024, 13:28

Прем’єр-міністр Великої Британії Ріші Сунак повідомив про виділення найбільшого досі пакета оборонної підтримки обсягом пів мільярда фунтів стерлінгів. Про це президент України Володимир Зеленський повідомив у своєму Telegram, передають Патріоти Україн...