Хіти тижня. Український нардеп довів до істерики кремлівську пропаганд*нку (відео)

Депутат Ради і представник України в ПАРЄ знову схльоснувся з кремлівською пропагандисткою Ольгою Скабеєвою в кулуарах Асамблеї.

Про сутичку зі Скабеєвою Береза розповів на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

Береза поскаржився, що Скабеєва, яка "треться" в кулуарах Парламентської асамблеї Ради Європи (ПАРЄ), в своїх пропагандистських сюжетах говорить майже виключно про нього. "Пару людей сказали, что у Скабеевой какая-то одержимость мной и она вслух ведет диалоги со мной, хотя меня там в тот момент нет. Странно, подумал я, ведь сейчас не осень и не весна, когда у шизофреников обострение", - постібався депутат.

Коли Скабеєва знову покликала Березу дати їй коментар, він відмовлятися не став. Депутат відразу ж поцікавився у пропагандистки, чому вона так наполегливо ним цікавиться. "Удивился, что нет другого мужика, о котором бы она могла бы думать. И добавил, что, видя ее мужа, понимаю, почему она все время думает лишь обо мне. После этого спросил об их "сказочном"... президенте. Тут у Скабеевой началась истерика. После этого она забрала микрофон, начала орать и продолжала до конца дня через слово вспоминать меня. А запоребриковые де**моСМИ рассказали своим вислоухим зрителям, что Береза ворвался в эфир и оскорбил Скабееву. Как всегда сбрехали. А я просто констатировал факт", - розповів депутат.Кадри сутички пропагандисти РФ вже оприлюднили в мережі.

"Головна помилка Зеленського, те що він залишив демократію", - "слуга народу" Богуцька вимагає закрити українцям рота

п’ятниця, 26 квітень 2024, 2:35

"Знаєте, про що я насправді шкодую? Про те, що з прийняттям Воєнного стану не було введено воєнну цензуру. Володимир Зеленський (чи справді, чи з подачі європейських партнерів) залишив демократію під час війни. Це була помилка!!!" - написала Богуцька. ...

Вибори недійсні. Х*ло - узурпатор: Європарламент не визнав легітимність Путіна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 1:45

Країни-члени Євросоюзу та міжнародна спільнота не повинні визнавати результати "виборів" 15-17 березня у Росії, за результатами яких "переможцем" оголосили Володимира Путіна. Відповідну резолюцію прийняв Європарламент у четвер, 25 квітня. Документ підт...