Хіти тижня. "Український народ не дозволить! Земля під вами буде горіти!": Парубій відповів брату радника Зеленського

Голову ВР вкрай обурила пропозиція скасування законів про мову та декомунізацію.

Андрій Парубій. Фото: Delo.ua.

Голова Верховної Ради Андрій Парубій заявив, що не дозволить скасувати закон про мову, у відповідь на слова Бориса Шефіра — брата першого помічника президента Володимира Зеленського Сергія Шефіра, передають Патріоти України.

"Ми вчора почули, як знову представники президента, члени його команди говорять про те, що потрібно скасувати закон про мову, квоти, декомунізацію і, на жаль, це стає для них звичайною політикою. Тому я хочу сказати – від імені і Верховної Ради, й уряду: український народ цього вам не дозволить. Земля під вами буде горіти", — сказав Парубій на засіданні парламенту в п'ятницю, 31 травня.

"Ми не дозволимо скасувати ні закон про мову, ні квоти, ні декомунізацію. Український народ десятиліттями йшов до цього. Багато синів і доньок України поклали за це своє життя. Тому нам потрібно об'єднуватися перед тими викликами, які стоять перед Україною. Потрібно стояти пліч-о-пліч. І я впевнений: реванш не пройде", — додав він.

За словами Парубія, Україна зараз переживає важкі часи, а також кризу, яка пов'язана "з діями президента, і вчорашнє оприлюднення стенограми це підтвердило".

У ворога за добу значно поменшало артилерії та автотранспорту: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 24 квітня

середа, 24 квітень 2024, 7:54

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 24.04.24 орієнтовно склали:

Тікай, Федорович, тікай... На головному пропагандистськоу телешоу путіна раптово рознесли Януковича

середа, 24 квітень 2024, 6:24

На росТБ пропагандисти договорилися до того, що Янукович також був фашистом й русофобом. Його обзивали останніми словами, хоча самі просували цю кандидатуру. Про це говорить журналіст Денис Казанський. Один із гостей ефіру, який перейшов на бік ворога,...