Хіти тижня. Український журналіст майстерно поставив на місце фаната "русского мира" (відео)

Працюючий в Росії український журналіст Роман Цимбалюк яскраво поставив на місце прихильника «русского мира», який заявив, що вважає українців частиною російського народу.

Українець провів бурхливу дискусію з представником президії партії «Російський Загальнонародний Союз» Миколою Павловим в прямому ефірі радіо «Ехо Москви», а її причиною стала скандальна фраза Павлова, підтримуюча міф кремлівської пропаганди про «єдиний російський народ», передають Патріоти України.
«Я вважаю людей, які живуть в Україні, незалежно від того, як вони себе визначають, російськими людьми. Так, як вважали до 1917 року. Були великороси, малороси, білороси, і всі разом вони називалися російські люди», - висловився росіянин.
Але у відповідь на це Цимбалюк нагадав, що «братський» народ без докорів сумління почав вбивати українців в 2014 році і продовжує це робити. «Якби ви вважали жителів України російськими людьми і при цьому в нас не стріляли, то я б навіть з вами не сперечався. Але в Україні зараз до таких формулювань відносяться дуже обережно. Тому що ви спочатку нас вважаєте російськими людьми, а потім чомусь приїжджають справжні російські танки. І це відбувається саме зараз, а не сто років тому», - дав відсіч Павлову український журналіст.

"Ворог не припиняє спроб": У ДПСУ повідомили, де фіксують найбільше російських ДРГ

субота, 27 квітень 2024, 3:25

Наразі найбільша кількість спроб прориву російських диверсійно-розвідувальних груп фіксують у Сумській області. Днями прикордонники знову зафіксували таку спробу. Про це повідомив речник Держприкордонслужби Андрій Демченко в ефірі телеканалу "Еспресо",...

Після довгої паузи Росія вивела ракетоносії в Чорне море

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:29

Російські війська вивели на бойове чергування у Чорне море два підводні ракетоносії із вісьмома ракетами Калібр. Про це повідомила пресслужба Сил оборони півдня в п'ятницю, 26 квітня. "Після доволі довгої паузи ворог вивів на бойове чергування в Чорне ...